€ 14,78

Omschrijving van A.Vogel Famosan

A.Vogel Famosantabletten is een homeopathisch geneesmiddel dat wordt toegepast overgangsklachten (zonder bloedverlies), zoals opvliegers, hoofdpijn, neerslachtigheid. De werkzaamheid van dit homeopathische middel is door het College ter beoordeling van geneesmiddelen niet met
wetenschappelijke criteria beoordeeld.

Gebruik van A.Vogel Famosan

Tenzij anders is voorgeschreven 3x daags 2 tabletten, bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd in de mond uiteen laten vallen, daarna doorslikken.
Wanneer na 14 dagen onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt of wanneer de klachten terugkeren, raadpleeg dan uw arts. Voor het homeopathische effect is het aan te raden A.Vogel Famosan tabletten enige weken achtereen in te nemen.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
A.Vogel Famosan 200 tabletten
€ 14,78

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel famosan

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product nu 4 weken en het helpt mij, ik had nog geen last van opvliegers, daar kan ik niet over oordelen.Mijn lichaamsgeur was sterk veranderd en deze pilletjes houden mijn hoormoonhuishouding in balans waardoor de geur weg is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt goed bij opvliegers en ook na een avondje stappen, ik neem er 2 per dag en ik voel me er wel goed bij, ik neem ook geen hormonen meer en dit werkt na een tijdje even goed
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Enkel aan te bevelen bij hitteaanbevelingen in de menopauze. Na ongeveer 2 weken in te nemen gaat het het best. 2 x dagelijks 3 tabletten in de mond laten kapotgaan. Dat was het. Super!

A.Vogel Famosan kopen

Je kan A.Vogel Famosan van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie