€ 9,56

Omschrijving van A.Vogel Edisan

A.Vogel Edisan is een natuurlijk middel voor een goede maagfunctie. Het product bevat heilzame planten als de Ficus carica, Melissa officinalis en Marsdenia condurango. De extracten van deze planten ondersteunen het behoud van een normale zuurgraad in de maag, hebben ter plaatse een versterkende invloed en beschermen de maagwand. Edisan kan voor langere tijd gebruikt worden.

Eigenschappen:
-De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:
-Voor een goede maagfunctie
-Voor het behoud van een normale zuurgraad in de maag
-Beschermt de maagwand
-100% natuurlijk
-Langdurig te gebruiken

Gebruik van A.Vogel Edisan

Schudden voor gebruik. Tenzij anders is voorgeschreven, 3x daags 20 druppels vóór de maaltijd in wat water innemen. Even in de mond houden en dan doorslikken. Bij acute maagpijn mag tot 5x daags 20 druppels worden ingenomen. Bij chronische klachten kan de inname na acht weken worden teruggebracht tot 2x daags 20 druppels.
-Kinderen van 6 tot 12 jaar: de helft van de dosering.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
A.Vogel Edisan 50 ml druppels
€ 9,56

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel edisan

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Ik had heel veel last van mijn spijsvertering, mijn eten geraakte na uren nog niet verteerd,mijn stoelgang absoluut niet in orde,volgens dokters een prikkelbare darm, niets aan te doen...ben zelf beginnen zoeken en het produkt .Edisan gevonden die de zuurtegraad van de maag regelt.Na één week al beterschap,na 3 weken ook mijn prikkelbare darm opgelost

A.Vogel Edisan kopen

Je kan A.Vogel Edisan van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Maagstoornissen > Maagzuur / Oprispingen
Geneesmiddelen > Homeopathie