A.Vogel Echinaforce Junior 200 tabletten

€ 13,91

Omschrijving van A.Vogel Echinaforce Junior

Echinaforce Junior is een zuiver natuurlijk product dat gebruikt kan worden bij kleine kinderen. De kauwtabletten ondersteunen het immuunsysteem en helpen bij het opbouwen van de weerstand. De vrolijke kauwtabletjes hebben een lekkere, natuurlijke sinaasappelsmaak, zijn makkelijk in te nemen en bevatten geen conserveermiddelen. Geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

- Verhoogt de weerstand
- Ondersteunt het immuunsysteem
- Versnelt het herstel na ziekte
- Lekkere, natuurlijke sinaasappelsmaak
- Geen conserveermiddelen

Er zijn momenten waarop kinderen extra weerstand kunnen gebruiken. In de winter bijvoorbeeld of om sneller te herstellen na ziekte. Maar ook bij veranderingen, zoals verhuizingen of als ze naar de crèche gaan.

Gebruik van A.Vogel Echinaforce Junior

Kinderen 2-6 jaar: 2x daags 1 kauwtablet
Kinderen 6-12j.: 2x daags 2 kauwtabletten

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
A.Vogel Echinaforce Junior 200 tabletten
€ 13,91

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel echinaforce junior

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De eerste week van het eerste leerjaar had mijn zoontje het moeilijk. Ik heb deze vitamines besteld en hij heeft zich eigenlijk vrij snel hersteld. Ik blijf ze nu doorgeven tot de zomer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Normaal nemen wij echinacea moedertinctuur maar voor ons kind vonden wij het niet kunnen met de alcohol en vinden wij dit een heel goed alternatief. Zij neemt deze tabletten zeer gemakkelijk in.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een praktisch en effectief tabletje om in de herfst-en wintermaanden te geven aan kinderen zodat de verkoudheden wat wegblijven of minder lang duren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door deze tabletten aan onze kinderen te geven worden zij minder vlug ziek en voelen zij zich meer gemotiveerd om hun schoolactiviteiten tot een goed einde te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon neemt die elkaar jaar van september tot april en is bijna nooit verkouden of ziek. SUPER!!!! Is ook lekker van smaak en zo gemakkelijk in te nemen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit artikel gekocht naar aanleiding van een positieve beoordeling. Helaas slaat het bij mijn kinderen niet aan. Ze lusten het niet. Ze vinden dat het een rare smaak heeft. Of het dus een goed product is kan ik niet zeggen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product van Dr.Vogel koop ik reeds jaren voor mijn 2 kleinkinderen. Ze zijn nu bijna 8 jaar en buiten enige lichte verkoudheden zijn zij gespaard gebleven van zware griep.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor kinderen met een lagere weerstand is dit een uistekend produkt. Vooral in de wintermaanden waar er vooral de winterkwaaltje de kop opsteken, is het handig om dit preventief te geven aan kinderen. Als ze dan toch ziek worden, duurt de ziekte veel minder lang dan gewoonlijk

A.Vogel Echinaforce Junior kopen

Je kan A.Vogel Echinaforce Junior van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel Echinaforce of via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie