A.Vogel Echinaforce Junior 200 tabletten

€ 15,45
€ 13,44

Omschrijving van A.Vogel Echinaforce Junior

Echinaforce Junior is een zuiver natuurlijk product dat gebruikt kan worden bij kleine kinderen. De kauwtabletten ondersteunen het immuunsysteem en helpen bij het opbouwen van de weerstand. De vrolijke kauwtabletjes hebben een lekkere, natuurlijke sinaasappelsmaak, zijn makkelijk in te nemen en bevatten geen conserveermiddelen. Geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

- Verhoogt de weerstand
- Ondersteunt het immuunsysteem
- Versnelt het herstel na ziekte
- Lekkere, natuurlijke sinaasappelsmaak
- Geen conserveermiddelen

Er zijn momenten waarop kinderen extra weerstand kunnen gebruiken. In de winter bijvoorbeeld of om sneller te herstellen na ziekte. Maar ook bij veranderingen, zoals verhuizingen of als ze naar de crèche gaan.

Gebruik van A.Vogel Echinaforce Junior

Kinderen 2-6 jaar: 2x daags 1 kauwtablet
Kinderen 6-12j.: 2x daags 2 kauwtabletten

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 15,45
€ 13,44

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Echinaforce Junior

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Ik heb dit product op jullie site gekocht om de weerstand van mijn kinderen te versterken, vooral in de herfst en winter. Sinds ze steigers nemen worden ze niet langer ziek zoals ze gewend waren. Bovendien zijn de tabletten lekker met een kleine glimlach op de tabletten, niet te groot, natuurlijke basis en ze hebben een aangename smaak niet te zoet. Ik zal dit product aan een vriend(in) aanbevelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  De eerste week van het eerste leerjaar had mijn zoontje het moeilijk. Ik heb deze vitamines besteld en hij heeft zich eigenlijk vrij snel hersteld. Ik blijf ze nu doorgeven tot de zomer.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Normaal nemen wij echinacea moedertinctuur maar voor ons kind vonden wij het niet kunnen met de alcohol en vinden wij dit een heel goed alternatief. Zij neemt deze tabletten zeer gemakkelijk in.

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Echinaforce Junior kopen

Je kan A.Vogel Echinaforce Junior van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel Echinaforce of via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie