€ 9,25
€ 6,94

Omschrijving van A.Vogel Echinaforce

Echinaforce tabletten
Echinacea purpurea ondersteunt de weerstand Echinaforce tabletten zijn gemaakt uit de extracten van de Echinacea purpurea. De tabletten zijn volledig natuurlijk en bieden uitstekende ondersteuning voor de weerstand. De kleine tabletjes zijn makkelijk in te nemen en stimuleren uw immuunsysteem, waardoor u goed bestand bent tegen invloeden van buitenaf. Bovendien herstelt u sneller na ziekte.

Indicatie

eigenschappen:
 • Echinacea voor extra weerstand
 • Versnelt het herstel na ziekte
 • Kleine tabletjes
 • 100% natuurlijk

Ingrediënten A.Vogel Echinaforce

Lactose, Echinacea purpurea, Magnesium stearate, Acacia.
1 tablet = 250 mg.

Waarschuwing

Niet gebruiken indien er een overgevoeligheid is voor één van de componenten.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 9,25
€ 6,94

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Echinaforce

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  excellent product dat je moet innemen tijdens de wintermaanden vanaf september tot en met april. Zo ontsnap je aan de griepepidemie en bovendien vind ik het veel handiger van een paar tabletjes te slikken dan alsmaar te moeten druppelen. Ook gemakkelijk mee te nemen naar het werk.

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Echinaforce kopen

Je kan A.Vogel Echinaforce van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel Echinaforce of via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Griep
Geneesmiddelen > Homeopathie