€ 9,95
€ 8,66

Omschrijving van A.Vogel Echinaforce

A.Vogel Echinaforce is een homeopathisch geneesmiddel dat helpt bij onvoldoende weerstand, griep en verkoudheid. Echinaforce wordt gemaakt van rode zonnehoed (Echinacea purperea). Deze geneeskrachtige plant stimuleert de activiteit van het immuunsysteem, waardoor de weerstand tegen bacteriële en virale infecties toeneemt. Hierdoor wordt u minder snel ziek en herstelt u sneller in geval van ziekte.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

- Verhoogt de weerstand
- Stimuleert het immuunsysteem
- Ondersteunt bij herstel na ziekte
- Bewezen effectief
- Werkt krachtig en natuurlijk

Griep en verkoudheid, iedereen heeft er wel eens mee te maken. Hoe vatbaar u ervoor bent, hangt helemaal van uw weerstand af. Want hoe hoger uw weerstand des te kleiner de kans dat u ziek wordt.

Weerstand, wat is dat eigenlijk? Simpel gezegd beschikt uw lichaam over een natuurlijke verdediging tegen ongewenste indringers: het afweersysteem. Hoe sterker de weerstand, hoe beter de verdediging en hoe kleiner de kans dat ziekmakers uw lichaam binnendringen. En wordt u toch ziek, dan zorgt een goede weerstand dat u sneller herstelt.

Gebruik van A.Vogel Echinaforce

Volw.: 2-5 x daags 10-20 druppels in wat water innemen
Kinderen < 6 jaar: 2-5 x daags 3-6 druppels
Kinderen 6-12j.: 2-5 x daags 5-10 druppels

Waarschuwing

Echinaforce van Dr A. Vogel kan, voor zover bekend, overeenkomstig de voorgeschreven dosering worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw arts te raadplegen.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 9,95
€ 8,66

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Echinaforce

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Zeer goed product. In tegenstelling tot Echinacea van andere fabrikanten bestaat Echinaforce of Echinacea van A. Vogel uit het kruid zelf en ook uit de wortel ervan. Bovendien worden de vers geoogste planten meteen gebruikt, daardoor de beste en natuurlijkste kwaliteit. Aan te bevelen als bescherming tegen verkoudheden, maar ook tegen allerlei ontstekingen. Aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant.

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Echinaforce kopen

Je kan A.Vogel Echinaforce van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel Echinaforce of via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie