€ 16,45
€ 14,31

Omschrijving van A.Vogel Echinaforce

 Echinaforce tabletten
Echinacea purpurea ondersteunt de weerstand Echinaforce tabletten zijn gemaakt uit de extracten van de Echinacea purpurea. De tabletten zijn volledig natuurlijk en bieden uitstekende ondersteuning voor de weerstand. De kleine tabletjes zijn makkelijk in te nemen en stimuleren uw immuunsysteem, waardoor u goed bestand bent tegen invloeden van buitenaf. Bovendien herstelt u sneller na ziekte.

Indicatie

eigenschappen:
 • Echinacea voor extra weerstand
 • Versnelt het herstel na ziekte
 • Kleine tabletjes
 • 100% natuurlijk

Ingrediënten A.Vogel Echinaforce

Lactose, Echinacea purpurea, Magnesium stearate, Acacia.
1 tablet = 250 mg.

Waarschuwing

Niet gebruiken indien er een overgevoeligheid is voor één van de componenten.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 16,45
€ 14,31

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel echinaforce

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het nu al enkele maanden om de winter door te geraken zonder ziekte maar het helpt ook tegen vermoeidheid. Fantastisch product, ik gebruik het elk jaar met veel plezier!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds jaren nemen wij als familie Echinaforce tijdens de winterperiode, zowel de ouders als de kinderen! Het helpt ons om de winter zonder verkoudheid door te komen. Daarbij komt nog dat men Echinaforce in deze vorm (200 tabletten) goed doseren kan, zoveel als we nodig hebben!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een must elke dag ! Dankzij dit product versterken we onze weerstand, zeker in de winter. Ik ben al jarenlange fan en raad het daarom ook aan anderen aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  reeds lang gebruik ik Echinacea. Nooit erg ziek geweest, uitgezonderd deze winter. Toch blijf ik volhouden. Een bezoek aan de tuinen van AVogel in de Veluwe is zeker de moeite waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  thuis bij ons nemen wij allemaal al jaren vanaf september tot en met mei echinaforce om onze weerstand op peil te houden en dat is zeer positief zelden een verkoudheid en zeker niet ernstig en nooit geen griep
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een zware griep enkele weken geleden heb ik nog tijdens mijn ziekte besloten terug Echinaforce in te nemen. Een zestal jaar geleden hebben ik en mijn vrouw een ganse winter Echinaforce genomen en geen griep of verkoudheid gehad.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een effectief middel om de verkoudheden tijdens de herfst-en wintermaanden te vermijden. handig om te nemen, en nog lekker ook. Is een favoriet middel in ons gezin.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal middel om op een natuurlijke wijze de winter door te komen . Kleine opzuigbare tabletjes met neutrale smaak ook ideaal voor kleinere kinderen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goede preventieve hulp om winterkwaaltjes en ook winterkwalen te vlug af te zijn . mijn gezinen ik gebruiken dit al jaren vanaf september tot en met april
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit reeds meerdere jaren, telkens in de wintermaanden en ben toch vaak gespaard van verkoudheden als andere lopen te snotteren! Het voorkomt dus wel kwaaltjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed voor de weerstand ik neem er alle dagen twee tabletten smorgen voor het onbijt en bij een beetje ziekte gevoel neem ik er nog twee s avonds
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product aanbevolen door de apotheker: het versterkt het vermogen van het lichaam om wekelijkse agressies zoals vermoeidheid en gebrek aan energie aan te kunnen. Dit advies is volledig geverifieerd, de resultaten zijn positief!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede kwaliteit en verhouding prijs en hoeveelheid. Zeer weerstandverhogende werking, waarbij het risico op verkoudheid griep ten opzichte van niet gebruiken met 50% wordt gereduceerd.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem het nog maar de eerste keer, hiervoor nam ik de echanicea van een ander merk maar het is altijd goed om eens af te wisselen, ik ben anders wel tevreden van de produkten van Vogel
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Door mijn werk met kinderen kom ik voortdurend in contact met verkoudheden e.d. Door preventief Echinaforce te slikken is mijn weerstand verhoogd en heb ik minder vaak last van verkoudheden.

A.Vogel Echinaforce kopen

Je kan A.Vogel Echinaforce van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel Echinaforce of via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie