€ 16,95
€ 14,75

Omschrijving van A.Vogel Echinaforce

A.Vogel Echinaforce druppels is een homeopathisch geneesmiddel* zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

Gebruik van A.Vogel Echinaforce

Tenzij anders is voorgeschreven 2-5x daags 10-20 druppels, bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd met wat water innemen. Even in de mond houden en dan doorslikken. Kinderen van 2-6 jaar: 2-5x daags 3-6 druppels. Kinderen van 6-12 jaar: 2-5x daags 5-10 druppels.

Ingrediënten A.Vogel Echinaforce

De actieve bestanddelen zijn Echinacea purpurea herba Ø 95%, Echinacea purpurea radix Ø 5%. Alcoholgehalte ca. 65% v/v.

Waarschuwing

Echinaforce van Dr A. Vogel kan, voor zover bekend, overeenkomstig de voorgeschreven dosering worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van gezondheidsproducten tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw arts te raadplegen

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 16,95
€ 14,75

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel echinaforce

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste kwaliteit doordat het A. Vogel product uit vers geoogste planten gemaakt wordt. Nog een voordeel: het bevat buiten het echinaceakruid ook echinaceawortel. We nemen dit product al decennia lang en zijn zeer tevreden. A. Vogels Echinaforce bij verkoudheden, of als voorzorg, of bij allerlei ontstekingen, insectenbeten ed. is zeer nuttig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeker tijdens de feestdagen héél belangrijk! Ook met felicitatie's ( kussen en handdrukken worden veel microben doorgegeven )Dus moet je je WEERSTAND VERHOGEN !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een weerstandskuur gevolgd van A.Vogel en heb ondervonden dat Echinaforce heel doeltreffend is,ondanks wetenschappelijk niet bewezen voel ik er mij goed bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben enthousiast, neem het al jaren. Wanneer nodig, of wanneer er een verkoudheid onderweg is, dan beveel ik het aan. Hier zijn de drupjes in elk geval niet meer te kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Echinaforce al jaren om de weerstandskrachten te sterken, als kuur van enkele weken. Tot nu toe heb ik geen vergelijkbaar product gevonden. De producten van A. Vogel zijn bijzonder leuk, want reeds bij het planten van de planten wordt er bijzonder zorgvuldig mee omgegaan. Ik reageer altijd heel gevoelig, daarom vertrouw ik enkel producten van A. Vogel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze druppels zijn heel gemakkelijk in te nemen bij wat water. Ze verhogen de weerstand zodat je geen verkoudheid oploopt. Erg doeltreffend en absoluut niet schadelijk.Ik neem ze steeds in tijdens de wintermaanden en voel mij er goed bij !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik preventief elke dag Echinacea neem, heb ik geen antibiotica meer moeten nemen! Dus quasi geen verkoudheden in mijn geval, noch bronchitis!Ook de kennissen die ik het aanraadde zijn zéér tevreden én gebruiken elke winter weer:Echinacea!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echinaforce of zonnehoed is een natuurlijk produkt en neemt men best van september tot maart. De hele winter lang ben je beschermd tegen allerij ongemakken die de koude winter teweeg brengt. Druppels zijn schitterend voor kinderen die geen pilletjes kunnen slikken.

A.Vogel Echinaforce kopen

Je kan A.Vogel Echinaforce van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling A.Vogel Echinaforce of via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie