€ 8,66

Omschrijving van A.Vogel Dormeasan

Vogel Dormeasan bevordert de nachtrust en zorgt voor een uitgerust gevoel. Slapen is belangrijk. De hoeveelheid slaap die u nodig hebt, is heel persoonlijk. Ouderen slapen over het algemeen korter.

Een aanwijzing geeft het antwoord op de vraag: Bent u echt fit en uitgerust als u ’s morgens opstaat? Perioden van rust en voldoende slaap zijn voor ons lichaam net zoiets als het opnieuw opladen van een accu. Niet alleen het lichaam doet tijdens de slaap nieuwe energie op, ook de geest komt tot rust.

Indicatie

Helpt de nachtrust te bevorderen bij in- en doorslaapproblemen en zorgt voor een uitgerust gevoel.

Gebruik van A.Vogel Dormeasan

Een half uur voor het naar bed gaan 40 druppels, of anderhalf uur, één uur en een half uur voor het naar bed gaan 20 druppels in een weinig water innemen.

Kinderen tot 6 jaar: een half uur voor het slapen gaan 10 druppels.

Kinderen van 6 tot 12 jaar: een half uur voor het slapen gaan 20 druppels.

Schudden voor gebruik.

Ingrediënten A.Vogel Dormeasan

Door de bijzondere combinatie van valeriaan, hop, haver, passiflora en citroenmelisse bevordert Dormeasan de nachtrust

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
A.Vogel Dormeasan 50 ml
€ 8,66

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel dormeasan

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Waarschijnlijk een heel goed product, maar voor iemand met ernstige slaapstoornissen zoals ik helpt het niet echt, ontspant wel, en is daarom ook goed te gebruiken bij stress en vermoeidheid

A.Vogel Dormeasan kopen

Je kan A.Vogel Dormeasan van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Slapeloosheid, Spanning & Stress
Geneesmiddelen > Homeopathie