€ 13,88

Omschrijving van A.Vogel Dormeasan

Vogel Dormeasan 100 ml bevordert de nachtrust en zorgt voor een uitgerust gevoel. Slapen is belangrijk. De hoeveelheid slaap die u nodig hebt, is heel persoonlijk. Ouderen slapen over het algemeen korter.

Een aanwijzing geeft het antwoord op de vraag: Bent u echt fit en uitgerust als u ’s morgens opstaat? Perioden van rust en voldoende slaap zijn voor ons lichaam net zoiets als het opnieuw opladen van een accu. Niet alleen het lichaam doet tijdens de slaap nieuwe energie op, ook de geest komt tot rust.

Gebruik van A.Vogel Dormeasan

Een half uur voor het naar bed gaan 40 druppels of, anderhalf uur, één uur en een half uur voor het naar bed gaan 20 druppels in een weinig water innemen.

Kinderen tot 6 jaar: een half uur voor het slapen gaan 10 druppels.
Kinderen van 6 tot 12 jaar: een half uur voor het slapen gaan 20 druppels.

Schudden voor gebruik.

Ingrediënten A.Vogel Dormeasan

Door de bijzondere combinatie van valeriaan,
hop, haver, passiflora en citroenmelisse
bevordert Dormeasan de nachtrust

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
A.Vogel Dormeasan 100 ml
€ 13,88

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel dormeasan

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product omdat, sinds ik het neem, ik me geweldig voel. Met meer energie zonder vertigo of rusteloosheid. Aanbevolen voor mensen met zware jobs.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De samenstelling onder andere van valeriaan, hop, melissa en avena heeft een kalmerende werking. Mijn hoogbejaarde moeder vermijdt met dit homeopathische middel van Vogel haar afhankelijkheid aan slaaptabletten die in het rusthuis maar al te gemakkelijk worden voorgeschreven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb er zeer goed mee geslapen, daar is niks op aan te merken. Maar het was een zeer vieze smaak en het brande zelfs eventjes in m'n keel, dat vond ik wel wat minder.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De druppels werken echt heel goed. Je wordt er rustiger en kalmer van en je slaapt heel de nacht gerust door. Ik ben blij dat ik die druppels heb gekocht.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Echt helpen doet het niet. Je wordt er wel wat slaperig van en het geeft een "tot-rust-komend" gevoel. Maar ik denk dat het niet schadelijk is, bijgevolg neem ik het flesje uit.

A.Vogel Dormeasan kopen

Je kan A.Vogel Dormeasan van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Slapeloosheid, Spanning & Stress
Geneesmiddelen > Homeopathie