€ 9,56

Omschrijving van A.Vogel Crataegus Complex

A.Vogel Crataegus Complex het product Crataegus complex van A.Vogel heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten. Een goed werkend hart en gezonde bloedvaten zorgen er voor dat de weefsels in het lichaam van een mens voldoende zuurstof en voedingsstoffen ontvangen.

Bovendien zorgen ze ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd. Dat maakt ze dus essentieel voor het goed blijven functioneren van uw lichaam.

Eigenschappen:

  • Ondersteunt het hart
  • Helpt bij het behoud van gezonde bloedvaten
  • 100% natuurlijk

Indicatie

Crataegus Complex Druppels van A.Vogel heeft een gunstige invloed op hart- en bloedvaten.

Gebruik van A.Vogel Crataegus Complex

3x daags 15-20 druppels voor de maaltijd in wat water innemen.
Voor gebruik schudden. In dit middel kan enig bezinksel ontstaan
 

Ingrediënten A.Vogel Crataegus Complex

Plantenextracten: een-/tweestijlige meidoorn (Crataegus monogina/Crataegus laevigata) 50%, haver (Avena sativa), valeriaan (Valeriana officinalis), citroenmelisse (Melissa officinalis), koningin van de nacht (Selenicereus grandiflorus), hulst (Ilex aquifolium), liaan (Strophanthus gratus); aurum chloratum; camphor. Alcoholgehalte ca. 51% v/v.
Een dagdosering van 3x20 druppels bevat de inhoudsstoffen van in totaal 3000 mg extract van de in de ingrediëntenlijst genoemde planten.
 
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
A.Vogel Crataegus Complex 50 ml
€ 9,56

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel crataegus complex

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Crataegus Complex met Sabadilla (Pflüger),geeft verlichting bij draaierigheid, als je hart een klein duwtje nodig heeft.Deze combinatie heeft me al tig keer geholpen, als ik me niet helemaal goed voel.

A.Vogel Crataegus Complex kopen

Je kan A.Vogel Crataegus Complex van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Hart & Bloedvaten
Geneesmiddelen > Homeopathie