€ 8,69

Omschrijving van A.Vogel Avena Sativa Complex

Vogel Avena Sativa Complex sommige mensen zijn extra gevoelig voor stress. Zij zijn snel nerveus, voelen zich prikkelbaar en moe. Het lichaam kan zich niet ontspannen en daar kan ook de slaap onder lijden. Avena sativa complex van A.Vogel is een homeopathisch geneesmiddel dat helpt bij nervositeit en slapeloosheid. Het brengt rust, zorgt voor ontspanning van het hele zenuwstelsel en heeft zo een positieve invloed op de slaap.

Eigenschappen:
-Voor een algemeen gevoel van rust
-Heeft een positief effect op de slaap
-Kan langdurig gebruikt worden
-100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Avena Sativa Complex

Tenzij anders is voorgeschreven 3x daags 20 druppels, bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd met wat water innemen. Even in de mond houden en dan doorslikken. Indien nodig vóór het naar bed gaan nogmaals 20 druppels. Kinderen van 6-12 jaar: 3x daags 10 druppels. Voor gebruik schudden.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
A.Vogel Avena Sativa Complex 50 ml
€ 8,69

A.Vogel Avena Sativa Complex kopen

Je kan A.Vogel Avena Sativa Complex van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Slapeloosheid, Spanning & Stress
Geneesmiddelen > Homeopathie