€ 13,91

Omschrijving van A.Vogel Avena Sativa Complex

A.Vogel Avena Sativa Complex
Sommige mensen zijn extra gevoelig voor stress. Zij zijn snel nerveus, voelen zich prikkelbaar en moe. Het lichaam kan zich niet ontspannen en daar kan ook de slaap onder lijden. Avena sativa complex van A.Vogel is een homeopathisch geneesmiddel dat helpt bij nervositeit en slapeloosheid. Het brengt rust, zorgt voor ontspanning van het hele zenuwstelsel en heeft zo een positieve invloed op de slaap.

Eigenschappen:
-Voor een algemeen gevoel van rust
-Heeft een positief effect op de slaap
-Kan langdurig gebruikt worden
-100% natuurlijk

Gebruik van A.Vogel Avena Sativa Complex

Tenzij anders is voorgeschreven 3x daags 20 druppels, bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd met wat water innemen. Even in de mond houden en dan doorslikken. Indien nodig vóór het naar bed gaan nogmaals 20 druppels.

Kinderen tot 6 jaar: 2x daags 10 druppels
Kinderen van 6-12 jaar: 3x daags 10 druppels.

Voor gebruik schudden.

Ingrediënten A.Vogel Avena Sativa Complex

Haverextract (Avena sativa) 97,9%, Chinese/ Koreaanse-ginsengwortelextract (Panax ginseng), ignatiusboonextract (Strychnos ignatii).
Een dagdosering van 3x 20 druppels bevat de inhoudsstoffen van in totaal 3000 mg extract van de in de ingrediëntenlijst vermelde planten.
Alcoholgehalte ca. 50% v/v

Allergeneninformatie
Bevat gluten

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
A.Vogel Avena Sativa Complex 100 ml
€ 13,91

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel avena sativa complex

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Fijn dat dit in druppelvorm te verkrijgen is, dat maakt het makkelijker in te nemen. Bij nerveuze situaties geeft dit een prettige en snel werkzame ondersteuning.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Verschaft ontspanning en vooral als het op een regelmatige basis wordt ingenomen. Met lindebloesem innemen in gemmotherapie, vergemakkelijkt het inslapen. Geen verslaving.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product, het flesje doseert de druppels goed wat enorm handig is, het is een goede dosering, de verpakking en de bijsluiter zijn in perfecte staat en geven goede info over gebruik en over het product. Goede smaak. In tijden van stress zorgt het voor innerlijke rust en meer concentratievermogen. Geen gierende zenuwen meer maar een rustgevend effect zonder slaperigheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kalmeer ... mijn hond met Avena Sativa Complex + Passiflora als er vuurwerk is. In Spanje (Ebro-delta),verjagen ze vogels met knalpotten en daar gaan feesten gepaard met vuurwerk.

A.Vogel Avena Sativa Complex kopen

Je kan A.Vogel Avena Sativa Complex van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Slapeloosheid, Spanning & Stress
Geneesmiddelen > Homeopathie