€ 9,49

Omschrijving van A.Vogel Alchemilla Complex

Alchemilla complex is samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en A.Vogel Alchemilla complex bevat Alchemilla vulgaris, dat helpt bij het behoud van een goede conditie van het smeermiddel en het behoud van gezond kraakbeen. Hierdoor blijven de gewrichten soepel.

Indicatie

Voor soepele gewrichten en het behoud van gezond kraakbeen.
 

Gebruik van A.Vogel Alchemilla Complex

Tenzij anders is voorgeschreven 3x daags 30-40 druppels, bij voorkeur een half uur vóór de maaltijd met wat water innemen. Even in de mond houden en dan doorslikken. Voor gebruik schudden. Omdat er tijdens bewaring enig bezinksel kan ontstaan moet er geschud worden voor gebruik.

Ingrediënten A.Vogel Alchemilla Complex

plantenextracten: vrouwenmantel (alchemilla vulgaris), 20%, akkerpaardestaart (equisetum arvense), hulst (ilex aquifolium), smeerwortel (symphytum officinale), alcohol; malagawijn; calciumhydrogeenfosfaat, oesterschelp (schaaldier), silica.
Alcoholgehalte ca. 50% v/v

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
A.Vogel Alchemilla Complex 100 ml druppels
€ 9,49

A.Vogel Alchemilla Complex kopen

Je kan A.Vogel Alchemilla Complex van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie
Geneesmiddelen > Spieren & Gewrichten & Kneuzingen > Orale inname