A.Vogel Aesculaforce Forte 50 tabletten

Omschrijving van A.Vogel Aesculaforce Forte

Zware, vermoeide, ontsierde benen Via de kanalen in de benen wordt het aangevoerde lichaamsvocht weer teruggevoerd naar de lichaamsmotor. Kleppen zorgen ervoor dat het lichaamsvocht maar in één richting kan stromen, dat wil zeggen terug naar de lichaamsmotor, naar boven dus. Deze kleppen bevinden zich op een afstand van maximaal tien centimeter van elkaar, zodat de kolom lichaamsvocht die op een klep drukt nooit meer dan tien centimeter hoog is. Wanneer een kanaal zijn elasticiteit verliest, zal de diameter van dit kanaal uiteindelijk zoveel groter worden (het kanaal wordt wijder) dat de kleppen niet meer goed sluiten; het daaronder gelegen compartiment raakt overvol, waardoor deze vaatwand onder extra druk komt te staan. Het gevaar bestaat dan dat hetzelfde proces zich ook daar gaat afspelen, met als gevolg dat ook de daaronder gelegen kleppen niet goed meer sluiten waardoor het proces steeds verder gaat. Vooral bij mensen met een staand beroep (zoals onderwijzers, winkelpersoneel en koks) moet het lichaamsvocht op zijn lange weg vanuit de weefsels naar de lichaamsmotor telkens weer de werking van de zwaartekracht overwinnen, waardoor stuwingen ontstaan die in geval van een slappe vaatwand tot ontsierende kanalen leiden.
-  Krachtig extract van Aesculus hippocastanum (paardenkastanje), gestandaardiseerd op 50 mg van de werkzame stof aescine per tablet.
- Extra sterk geconcentreerd.
- Werkzaamheid 1x daags 50 mg aescine wetenschappelijk onderbouwd: merkbaar effect binnen 3 weken.
- Tablet met fi lmlaagje om maagklachten te voorkomen.
- Kan langdurig worden gebruikt. 100% natuurlijk.
- Ook te gebruiken door zwangere vrouwen in overleg met hun arts of apotheker.

Indicatie

Een voedingssupplement dat helpt bij vermoeide en zware benen en/of ontsierende aders.
- Verbetert de doorbloeding door vaatverwijding.
- Werkt ontstekingsremmend op de vaatwand.
- Versterkt de vaatwanden.
- Gaat oedeemvorming tegen.

Gebruik van A.Vogel Aesculaforce Forte

- 1 x daags 1 tablet tijdens de maaltijd met wat water innemen.
- Bij klachten is het verstandig een arts te raadplegen.

Ingrediënten A.Vogel Aesculaforce Forte

Verdikkingsmiddel: microkristallijne cellulose (E460), witte paardekastanje (Aesculus hippocastanum L.) 157,56 - 224,79 mg, vulmiddel: maïszetmeel, bindmiddel: silica (E551), desintegrant: glycine soja, vloeimiddel coating: talk (E553b), draagstof: triethylcitraat (E1505).

Bijwerkingen van A.Vogel Aesculaforce Forte

Gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding: Voor zover bekend kan dit product zonder bezwaar in overeenstemming met de aanbevolen dosering worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van voedingssupplementen tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw arts te raadplegen.
Niet gebruiken bij: Indien er een overgevoeligheid is voor één van de componenten.
Combinatie met andere producten: U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met een arts of apotheker.
Verdraagzaamheid: In de aanbevolen hoeveelheden wordt het product over het algemeen prima verdragen.

Waarschuwing

- De aangegeven dosering niet overschrijden.
- Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
- Bij klachten is het verstandig een arts te raadplegen.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 16,79
€ 13,26

Laatste reviews en ervaringen met A.vogel aesculaforce forte

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Jarenlang heb ik dit middel genomen, afgewisseld met een soortgelijk chemisch middel (ik wou beide producten vergelijken op werkzaamheid maar ontdekte geen verschil), omdat ik last had van zware benen en ook regelmatig van aambeien. Slechte bloedsomloop dus, veroorzaakt door mijn rookgedrag. Ik rookte nl. rond de 25 à 30 sigaretten per dag. Deze tabletten hielpen mij zeer goed en ik heb ze ook aan anderen aangeraden, die net als ik heel tevreden waren over dit product. In 2002 ben ik met de Allen Carr-methode gestopt met roken en enkele dagen na mijn rookstop ben ik ook met de pillen voor de bloedsomloop gestopt want ik had ze niet meer nodig! En ik heb ze ook nooit meer nodig gehad in de 16 jaar dat ik niet meer rook! Zo zie je maar wat een troep tabak is en wat voor schade hij aanricht aan je lichaam... Mensen, doe als ik en dump die vuile tabaktroep!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij persoonlijk doet dit product niet veel... Ik heb het lange tijd genomen i.v.m. vermoeide benen, maar ook beginnende spatadertjes. Mijn homeopaat heeft me recent Hamamelis aangeraden in combinatie met Aesculaforce. Ik ben benieuwd of dit meer resultaten gaat geven!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het nog maar kortelings. Ziet er toch hoopvol uit want ik begin nu al resultaat te ondervinden. Ook met dit warm weer volen mijn benen lichter aan.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na een spatader operatie, mijn man heeft nog steeds circulatieproblemen en zware benen. Het gebruik van Aesculaforce verlicht hem aanzienlijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed product. Gebruik het voornamelijk in de zomermaanden. Heb nu een veel minder vermoeiend gevoel in mijn benen... Als we lang in de auto moeten zitten gebruik ik het ook altijd.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het product nu enkele weken en merk geen echt verschil. Heb wel het gevoel iet of wat lichtere benen (gevoel) te hebben. Het is het proberen waard
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Aesculaforce Forte neem kan ik weer langere wandelingen maken zonder me zo moe te voelen als in het verleden. Het gevoel van zwaarte in de benen is verdwenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem ze al 25 jaar ben nog altijd aderspat vrij niettegenstaandehet bij 80 percent van de familie voorkomt!!!!!dank u dr vogel voor dit geweldige produkt...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aesculaforce vind ik een zeer goed middel voor de benen . De onrust in de benen verdwijnt ermee en dit geeft toch wel een goed gevoel , vooral s'avonds !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb last van aambeien. Dit zijn tabletten die je inneemt hiervoor. Zeer goed product in samenwerking met Dr Vogel crème symphytum om de huid elastisch te houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik al jaren bijna dagelijks Aesculaforce voor zware benen en gezwollen enkels. Ook geschikt voor de kleine haarvaatjes. Heel goed product, een aanrader voor ieder die wil komaf maken met deze problemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  reeds tiental jaren dagelijks in gebruik en afdoend, geen pijnen meer die ik voordien wel had. Dagelijks bij ontbijttafel, ook ontbijten is gezond. Ik wens u ook een goede gezondheid met producten van Dr A.Vogel
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het duurt wel even vooraleer het begint te werken.Dit is een zeer goed product, trouwens alle producten van dr.vogel zijn goed!We gebruiken ook andere producten van dr.vogel met goed resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik regelmatig aesculaforce forte en heb daardoor een veel lichter gevoel in de benen en zie je de spataders minder. Vooral het drukkende, zware gevoel is weg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik Aesculaforce van A.Vogel in de zomer,ik heb een slechte circulatie waardoor ik gezwollen benen heb en voeten ik voel het verschil al na 1 week
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pilletjes werken bij mij en helpen bij mij bij warm weer en bij lang rechtstaan. Ik neem er enkel wanneer nodig dus je hoeft het niet elke dag te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor personen met een staand beroep is dit product zeker aan te bevelen. Het helpt ook goed voor de nachtelijke krampen, die zijn helemaal verdwenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote gebruikt Aesculaforce voor versterking van haar aders , ze heeft af en toe een kleine ader breuk gehad, met dat gebruik is het wel verbeterd, dat kan tot gevaarlijke situaties leiden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt zeker bij vermoeide, zware benen door langdurig rechtstaan. Is ook doeltreffend bij verhitte benen (warm weer). Na twee weken merkte ik al resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hoge prestatie bij het probleem van hemoroiden. Na een jaar van de problemen en na het proberen van verschillende producten, was dit het enige product met resultaat na slechts 10 dagen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij mijn echtgenote is er geen resultaat na 2 weken en ze is gestopt, mijn schoonzus die is er dan weer tevreden over en die neemt het reeds verschillende maanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik al zeker 20 jaar Aesculaforce. Als ik ermee stop krijg ik al snel steken in mijn been net of mijn doorbloeding niet goed is. Mijn moeder heeft veel last van spataderen en ik ben er van overtuigd dat Aesculaforce ervoor heeft gezorgd dat ik hier vrijwel geen last van heb.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had beenpijn door de hitte de laatste tijd. Sinds ik A. Vogel Aesculaforce Forte gebruik worden mijn benen lichter dag na dag. Ik ben tevreden over de verkregen resultaten en raad dit product dus aan.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Wanneer je niet makkelijk pillen kunt slikken is het een erg groot tablet, die bij doorbijten vies smaakt. De werkzaamheid is wel goed, dit is na een aantal dagen al te merken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem aesculaforce van a.vogel al heel vele jaren en heb geen last meer van van mijn benen en heb ook geen spataders meer bijgekregen zou deze niet kunnen missen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb geen last meer van zware benen, dus ben ik heel tevreden over dit product. Dit wil zeggen dat indien nodig ik het zeker terug zal aanschaffen op termijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb dit product altijd in huis het helpt heel goed als men last heeft van aambeien en ik neem het ook omdat ik soms hele dagen moet recht staan en dat geeft dit product een goede doorbloeding van de benen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb een tijdje last van zware en pijnlijke benen, waarschijnlijk slechte doorbloeding. Dit product van Dr. Vogel is mijn tweede middel dat ik neem -had ervoor iets anders- en er is een serieuze verbetering. Zal het een tijd moeten nemen denk ik.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  En ja, heren kunnen ook beenproblemen hebben. Geprobeerd na maanden van lijden in stilte en een alarmerende consumptie van codeïne kalmerende middelen, genomen in duo met Akiléine zware benen, geen probleem meer. De pijn en het ongeduld zijn volledig verdwenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aesculaforce Forte van Vogel gebruiken wij (ik en mijn gezinnetje) al jaren tegen vermoeidheid in de benen. Ik voel onmiddellijk na een zware training wanneer ik de inname van Aesculaforce Forte vergeten ben. Met Aesculaforce Forte veel sneller lichte beentjes!!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima middel, ik gebruik het de hele zomer om krampen in de benen te voorkomen, tijdens of na het zwemmen in open water. Heb ook minder last van gezwollen voeten tijdens warme zomerdagen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product! Gebruik het ieder jaar van april tot en met oktober om vochtophoping in voeten, enkels en onderbenen te voorkomen. Heb geen last meer van dikke voeten en enkels. Gebruik het in combinatie van Solidago complex.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkte heel goed voor mijn ijzer en mijn zware benen heb deze volledig uitgenomen en toen was het gevoel van zware benen weg en kon ik terug volop van het leven genieten

A.Vogel Aesculaforce Forte kopen

Je kan A.Vogel Aesculaforce Forte van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie