A.Vogel Aesculaforce Forte 50 tabletten

Omschrijving van A.Vogel Aesculaforce Forte

Zware, vermoeide, ontsierde benen Via de kanalen in de benen wordt het aangevoerde lichaamsvocht weer teruggevoerd naar de lichaamsmotor. Kleppen zorgen ervoor dat het lichaamsvocht maar in één richting kan stromen, dat wil zeggen terug naar de lichaamsmotor, naar boven dus. Deze kleppen bevinden zich op een afstand van maximaal tien centimeter van elkaar, zodat de kolom lichaamsvocht die op een klep drukt nooit meer dan tien centimeter hoog is. Wanneer een kanaal zijn elasticiteit verliest, zal de diameter van dit kanaal uiteindelijk zoveel groter worden (het kanaal wordt wijder) dat de kleppen niet meer goed sluiten; het daaronder gelegen compartiment raakt overvol, waardoor deze vaatwand onder extra druk komt te staan. Het gevaar bestaat dan dat hetzelfde proces zich ook daar gaat afspelen, met als gevolg dat ook de daaronder gelegen kleppen niet goed meer sluiten waardoor het proces steeds verder gaat. Vooral bij mensen met een staand beroep (zoals onderwijzers, winkelpersoneel en koks) moet het lichaamsvocht op zijn lange weg vanuit de weefsels naar de lichaamsmotor telkens weer de werking van de zwaartekracht overwinnen, waardoor stuwingen ontstaan die in geval van een slappe vaatwand tot ontsierende kanalen leiden.
-  Krachtig extract van Aesculus hippocastanum (paardenkastanje), gestandaardiseerd op 50 mg van de werkzame stof aescine per tablet.
- Extra sterk geconcentreerd.
- Werkzaamheid 1x daags 50 mg aescine wetenschappelijk onderbouwd: merkbaar effect binnen 3 weken.
- Tablet met fi lmlaagje om maagklachten te voorkomen.
- Kan langdurig worden gebruikt. 100% natuurlijk.
- Ook te gebruiken door zwangere vrouwen in overleg met hun arts of apotheker.

Indicatie

Een voedingssupplement dat helpt bij vermoeide en zware benen en/of ontsierende aders.
- Verbetert de doorbloeding door vaatverwijding.
- Werkt ontstekingsremmend op de vaatwand.
- Versterkt de vaatwanden.
- Gaat oedeemvorming tegen.

Gebruik van A.Vogel Aesculaforce Forte

- 1 x daags 1 tablet tijdens de maaltijd met wat water innemen.
- Bij klachten is het verstandig een arts te raadplegen.

Ingrediënten A.Vogel Aesculaforce Forte

Verdikkingsmiddel: microkristallijne cellulose (E460), witte paardekastanje (Aesculus hippocastanum L.) 157,56 - 224,79 mg, vulmiddel: maïszetmeel, bindmiddel: silica (E551), desintegrant: glycine soja, vloeimiddel coating: talk (E553b), draagstof: triethylcitraat (E1505).

Bijwerkingen van A.Vogel Aesculaforce Forte

Gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding: Voor zover bekend kan dit product zonder bezwaar in overeenstemming met de aanbevolen dosering worden gebruikt. Het verdient in het algemeen aanbeveling bij gebruik van voedingssupplementen tijdens de zwangerschap en de periode waarin borstvoeding wordt gegeven, eerst uw arts te raadplegen.
Niet gebruiken bij: Indien er een overgevoeligheid is voor één van de componenten.
Combinatie met andere producten: U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel overleg te plegen met een arts of apotheker.
Verdraagzaamheid: In de aanbevolen hoeveelheden wordt het product over het algemeen prima verdragen.

Waarschuwing

- De aangegeven dosering niet overschrijden.
- Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
- Bij klachten is het verstandig een arts te raadplegen.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 16,79
€ 13,26

Laatste reviews en ervaringen met A.Vogel Aesculaforce Forte

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Jarenlang heb ik dit middel genomen, afgewisseld met een soortgelijk chemisch middel (ik wou beide producten vergelijken op werkzaamheid maar ontdekte geen verschil), omdat ik last had van zware benen en ook regelmatig van aambeien. Slechte bloedsomloop dus, veroorzaakt door mijn rookgedrag. Ik rookte nl. rond de 25 à 30 sigaretten per dag. Deze tabletten hielpen mij zeer goed en ik heb ze ook aan anderen aangeraden, die net als ik heel tevreden waren over dit product. In 2002 ben ik met de Allen Carr-methode gestopt met roken en enkele dagen na mijn rookstop ben ik ook met de pillen voor de bloedsomloop gestopt want ik had ze niet meer nodig! En ik heb ze ook nooit meer nodig gehad in de 16 jaar dat ik niet meer rook! Zo zie je maar wat een troep tabak is en wat voor schade hij aanricht aan je lichaam... Mensen, doe als ik en dump die vuile tabaktroep!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Voor mij persoonlijk doet dit product niet veel... Ik heb het lange tijd genomen i.v.m. vermoeide benen, maar ook beginnende spatadertjes. Mijn homeopaat heeft me recent Hamamelis aangeraden in combinatie met Aesculaforce. Ik ben benieuwd of dit meer resultaten gaat geven!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Ik neem het nog maar kortelings. Ziet er toch hoopvol uit want ik begin nu al resultaat te ondervinden. Ook met dit warm weer volen mijn benen lichter aan.

  Was deze beoordeling nuttig?

A.Vogel Aesculaforce Forte kopen

Je kan A.Vogel Aesculaforce Forte van het merk A. Vogel, geproduceerd door BIOHORMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie