Vanocomplex 6 Gripfektan Eucalyptus 50 ml druppels

€ 15,00
€ 9,75

Omschrijving van Vanocomplex 6 Gripfektan Eucalyptus

Specifiek geneesmiddel voor de weivliezen, in het bijzonder tegen griep.

Algemene griepinfectie met pijn in de ledematen. Gevoel van afgematheid, niet precies aan te wijzen hoofdpijn, rillingen, opwinding. Met koorts gepaard gaande, catarrale slijmvliesontsteking van de bovenste luchtwegen, rinofaryngitis, ontsteking van weivliezen.

Gebruik van Vanocomplex 6 Gripfektan Eucalyptus

In acute gevallen met koorts: 10 druppels in een weinig water om de 15-30 minuten. Als de koorts afneemt (gewoonlijk na 1 of 2 dagen) en zodra het transpireren begint, het geneesmiddel om het half uur of om het uur nemen. Bij het afnemen van de koorts gedurende enkele dagen nog om de 2-3 uur 10 druppels in een weinig water nemen. Als voorbehoedmiddel bij griepepidemie: driemaal daags 1 0 druppels in een weinig water.

Ingrediënten Vanocomplex 6 Gripfektan Eucalyptus

Aconitum: Koorts na kouvatten, huiveren, droge huid, bloedstuwing, opwinding.
Bryonia: Catarrale koorts, hoofdpijn, schietende pijn, ontsteking van de sereuze weefsels.
Eupatorium perf.: Koorts met gevoel van uitputting. Slijmvliesontsteking van de bovenste luchtwegen met prikkelhoest en gevoel alsof de slijmvliezen gewond zijn.
Gelsemium: Bloedaandrang naar het hoofd, slaperigheid, rillingen en uitputting.
Causticum: De slijmvliezen voelen ruw en geschonden aan. Schorre hoest met
zwakte van de ringspier.
Camphora: Opwekkend middel, kalmeermiddel.
Eucalyptus: Algemene opwinding en versnelde ademhaling, loomheid en stramheid van de ledematen, hoofdpijn, koorts.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 15,00
€ 9,75

Laatste reviews en ervaringen met Vanocomplex 6 gripfektan eucalyptus

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vanocomplex Gripfectan nr6 gebruik ik sinds jaren, het heeft een vaste plaats in de huisapotheek en mag zeker ook niet ontbreken in de reisapotheek. Bij inname bij de eerste griepsymptomen geeft dit meteen beterschap, het is wel belangrijk van niet te vlug stoppen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  iedere herfst koop Vanocomplex 6 Gripfektan en als wij ons grieperig voelen nemen wij het direct in. Dan verloopt de griep zonder problemen.Ik zou het iedereen aanraden
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Gripfektan werd ons aangeraden door onze homeopaat. Drie maal per dag een 20 tal druppels met wat water innemen en je merkt al snel het verschil. De smaak is doenbaar, onze kinderen nemen het vlot.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mag in geen enkele medicijnkast ontbreken. verlicht vlug griepale symptomen bij regelmatig gebruik zonder de nadelige bijwerkingen van allopatische medicijnen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit middel is een wondermiddel bij griep en gripale toestanden. je hebt niet veel nodig en je kan zelf volgen hoe het werkt. ik ken dit produkt al jaren en heb het veelvuldig voorgeschreven

Vanocomplex 6 Gripfektan Eucalyptus kopen

Je kan Vanocomplex 6 Gripfektan Eucalyptus van het merk Unda, geproduceerd door UNDA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie