Vanocomplex 18 Cystophylin Berberis 50 ml

€ 15,00
€ 12,60

Indicatie

Nier- en blaasdruppels
- Nierontsteking, lage rugpijn.
- Pijn in de urineblaas, brandende pijn bij het urineren, donkergele, troebele urine.

Gebruik van Vanocomplex 18 Cystophylin Berberis

Gedurende vrij lange tijd 4-6 maal per dag 10-15 druppels in een weinig water;
bij verbetering 3 maal per dag 10 druppels. Het geneesmiddel een half uur voor de maaltijden innemen.

Ingrediënten Vanocomplex 18 Cystophylin Berberis

Berberis 4 x - Cantharis 4 x - Equiset. hiem. 6 x - Eupator. purp. 3 x - Dulcamara 4 x - Spirit. - Aq.

Waarschuwing

Bij niersteen, zie Vanocomplex Nr. 27.
Bij bacteriële urinaire infectie, zie ook Nr. 85.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 15,00
€ 12,60

Laatste reviews en ervaringen met Vanocomplex 18 Cystophylin Berberis

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Wegens een beschadiging op de nier heb ik al ruim twintig jaar 1 keer per jaar 1 niersteen, die mijn lichaam tot nog toe zelf weer afvoert. Deze toestand brengt met regelmaat enige narigheid teweeg in mijn urinewegen. vanocomplex 18, Cystophilin, samen met vanocomplex 18, Renocalcin, zijn voor mij echt de redding. Samen zorgen ze ervoor dat ik kan blijven plassen ( dat er dus geen afsluiting plaatsvindt, dat heb ik twee maal in mijn leven meegemaakt en dat is echt afschuwelijk), dat de brandende pijn die met een ontsteking gepaard gaat, binnen 1 dag weg is, en dat de pijn in mijn nier en urinewegen afneemt. Ook het algehele malaisegevoel ( alsof je vergiftigd bent) verdwijnt met Cystophilin snel. Hierdoor heb ik veel minder diclofenac nodig, vaak zelfs helemaal geen diclofenac meer. Dat is heel erg fijn, want diclofenac verdooft wel de pijn maar maakt mij op den duur juist zieker. Ik gebruik diclofenac bij nierstenen nog uitsluitend als er een afsluiting aanwezig is ( dan kun je ' smorgens als je opkomt niet plassen). Veel verdriet doet het mij dus, dat dit middel niet meer gemaakt wordt door de fabrikant. Ik heb uit wanhoop de laatste flesjes opgekocht, zodat ik hopelijk nog even vooruit kan ermee.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vanocomplex 18 Cystophylin Berberis kopen

Je kan Vanocomplex 18 Cystophylin Berberis van het merk Unda, geproduceerd door UNDA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie