Vanocomplex 14 Quieta Valeriana 50 ml druppels

€ 15,00
€ 12,60

Indicatie

Tegen neurose en slapeloosheid.

Slapeloosheid of onrustige slaap (verschillende oorzaken), lichte slaap, ochtendloomheid, slaperigheid over dag en helder wakker 's avonds en 's nachts, nerveuze onrust, overprikkeling van het zenuwstelsel.

Gebruik van Vanocomplex 14 Quieta Valeriana

In geval van zware zenuwuitputting en slapeloosheid 3 maal daags 10-15 druppels in een weinig water, 's avonds in een halve kop suikerwater.

In de meeste gevallen is er na enkele dagen een gevoelige verlichting merkbaar en wordt de slaap minder onrustig. Van dit ogenblik af volstaan 10-15 druppels 1-2 maal per dag. We wijzen er in elk geval op, dat de werking van Vanocomplex Nr. 14 verschilt van persoon tot persoon.

Bij patiënten die gevoelig zijn voor geneesmiddelen, treedt soms een verergering op, vooral van de slapeloosheid; in dit geval moet de dosis teruggebracht worden tot 10 druppels 1 maal in de loop van de dag; 's avonds innemen is dan niet aan te raden.

De dosis dient individueel aangepast te worden. In sommige gevallen zijn 20-30 druppels 3 maal per dag vereist om het gewenste resultaat te bereiken. Vooraleer de dosis verhoogd wordt, is het toch goed om eerst enkele dagen de werking van het geneesmiddel na te gaan.
Het is eveneens van belang dat het middel gedurende vrij lange tijd heel regelmatig toegediend wordt, zelfs wanneer de slaap weer normaal geworden is.

In elk geval, zodra verbetering intreedt, het geneesmiddel slechts éénmaal innemen, 's avonds.

Ingrediënten Vanocomplex 14 Quieta Valeriana

Avena sativa 1 x - Valeriana 1 x - Humulus lup. 2 x - Coffea 4 x - lgnatia 6 x - Zincum val. 6 x - Spirit. - Aq.

Waarschuwing

In geval van volledige zenuwuitputting, "Vita C" (Vanocomplex Nr. 15), zenuwtonicum, toedienen; samen met Nr. 14 heeft het een uitstekende uitwerking.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 15,00
€ 12,60

Laatste reviews en ervaringen met Vanocomplex 14 Quieta Valeriana

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  De druppels hebben al de eerste nacht effect. Ik geraakte gemakkelijker in slaap en sliep gemiddeld 8h aan een stuk, dus geen onderbroken nachtrust meer. Uitgeslapen wakker !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Vanocomplex 14 Quieta Valeriana 50 ml druppels helpt mij om een goede nachtrust te hebben en vlot in te slapen. Ik heb regelmatig perioden dat ik moeilijk inslaap en slecht slaap. Aangezien ik geen slaappillen wens in te nemen, neem ik Valeriaan. De producten van Vanocomplex vind ik zeer doeltreffend.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ik ben verheugd door deze natuurlijke hulp die ik overdag inneem en bij het slapengaan wanneer ik te angstig ben, overwekt en ook moeite heb om in slaap te vallen. Ik voel het kalmerende effect onmiddellijk en het is niet verslavend.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vanocomplex 14 Quieta Valeriana kopen

Je kan Vanocomplex 14 Quieta Valeriana van het merk Unda, geproduceerd door UNDA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie