€ 9,55
€ 8,40
Product niet verkrijgbaar

Indicatie

Tegen neurose en slapeloosheid.

Slapeloosheid of onrustige slaap (verschillende oorzaken), lichte slaap, ochtendloomheid, slaperigheid over dag en helder wakker 's avonds en 's nachts, nerveuze onrust, overprikkeling van het zenuwstelsel.

Gebruik van Vanocomplex 14 Quieta

In geval van zware zenuwuitputting en slapeloosheid 3 maal daags 10-15 druppels in een weinig water, 's avonds in een halve kop suikerwater.

In de meeste gevallen is er na enkele dagen een gevoelige verlichting merkbaar en wordt de slaap minder onrustig. Van dit ogenblik af volstaan 10-15 druppels 1-2 maal per dag. We wijzen er in elk geval op, dat de werking van Vanocomplex Nr. 14 verschilt van persoon tot persoon.

Bij patiënten die gevoelig zijn voor geneesmiddelen, treedt soms een verergering op, vooral van de slapeloosheid; in dit geval moet de dosis teruggebracht worden tot 10 druppels 1 maal in de loop van de dag; 's avonds innemen is dan niet aan te raden.

De dosis dient individueel aangepast te worden. In sommige gevallen zijn 20-30 druppels 3 maal per dag vereist om het gewenste resultaat te bereiken. Vooraleer de dosis verhoogd wordt, is het toch goed om eerst enkele dagen de werking van het geneesmiddel na te gaan.
Het is eveneens van belang dat het middel gedurende vrij lange tijd heel regelmatig toegediend wordt, zelfs wanneer de slaap weer normaal geworden is.

In elk geval, zodra verbetering intreedt, het geneesmiddel slechts éénmaal innemen, 's avonds.

Ingrediënten Vanocomplex 14 Quieta

Avena sativa 1 x - Valeriana 1 x - Humulus lup. 2 x - Coffea 4 x - lgnatia 6 x - Zincum val. 6 x - Spirit. - Aq.

Waarschuwing

In geval van volledige zenuwuitputting, "Vita C" (Vanocomplex Nr. 15), zenuwtonicum, toedienen; samen met Nr. 14 heeft het een uitstekende uitwerking.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 9,55
€ 8,40
Product niet verkrijgbaar

Vanocomplex 14 Quieta kopen

Je kan Vanocomplex 14 Quieta van het merk Vanocomplex, geproduceerd door UNDA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie