Omschrijving van Valdispert Sleep

Bij doorslaapmoeilijkheden

Traditioneel kruidengeneesmiddel voor de verbetering van de slaapkwaliteit en ter verlichting van milde symptomen van mentale stress, zoals nervositeit, rusteloosheid en prikkelbaarheid. Het product is een traditioneel kruidengeneesmiddel voor gebruik in gespecificeerde indicaties louter gebaseerd op langdurig gebruik.

Gebruik van Valdispert Sleep

Adolescenten ouder dan 12 jaar, volwassenen en ouderen:
- 1 tot 2 tabletten een halfuur voor het slapengaan. Indien nodig, een extra tablet vroeger in de avond.
Pediatrische populatie:
- Het gebruik bij kinderen jonger dan 12 jaar wordt niet aanbevolen (zie SKP - Bijzondere waarschuwingen en voorzorgen bij gebruik).

Wijze van toediening: De tabletten moeten in hun geheel worden ingeslikt met wat water of een andere vloeistof. De tabletten mogen niet worden gekauwd. Duur van gebruik: Voor een optimaal effect moeten de tabletten continu worden ingenomen gedurende 2-4 weken. Als de symptomen verergeren of niet verbeteren na 4 weken, moet een arts worden geraadpleegd.

Ingrediënten Valdispert Sleep

Elke omhulde tablet bevat:
- 125 mg extract (als droog extract) van valeriaanwortel (Valeriana officinalis L.) (3-6:1) (equivalent aan 375-750 mg valeriaanwortel). Extractieoplosmiddel: ethanol 70 % v/v 
- 250 mg extract (als droog extract) van passiebloemkruid (Passiflora incarnata L.) (5-7:1) (equivalent aan 1.250 – 1.750 mg passiebloemkruid). Extractieoplosmiddel: Ethanol 50% v/v

Hulpstoffen met bekend effect: sucrose, glucose
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 15,90
€ 13,04

Laatste reviews en ervaringen met Valdispert sleep

Schrijf een review
  • 3/5
    Beoordeeld door
     
    De pillen hebben een licht ontspannende werking maar verrichten geen wonderen. Het voordeel is wel dat ze natuurlijk zijn. Dagelijks gebruik is niet aan te bevelen.

Valdispert Sleep kopen

Je kan Valdispert Sleep van het merk Valdispert, geproduceerd door AXONE T2/VEMEDIA CH , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Slapeloosheid, Spanning & Stress