€ 13,10

Omschrijving van Unda Gammadyn CU 30 Amp.

Het Gammadyn gamma wordt voorgesteld in dozen van 30 steriele, soepele, zelfbrekende Unidosisampullen van 2 ml voor perlinguale toediening. Het soepele verpakkingsmateriaal van de unidosisampul laat ook toe, het gewenste aantal druppels uit te tellen bv. bij pediatrisch gebruik.

Gebruik van Unda Gammadyn CU 30 Amp.

In het algemeen 1 tot 2 ampullen per dag voor een tijdspanne afhankelijk van de ernst en/of de chroniciteit van de aandoening.

De inhoud wordt 's morgens nuchter of verwijderd van de maaltijd ingenomen, naar keuze rechtstreeks op de tong of eerst in een glas met ongeveer twee koffielepels mineraal water mengen; de vloeistof enige ogenblikken onder de tong houden alvorens in te slikken om de perlinguale resorbtie te bevorderen.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
Unda Gammadyn CU 30 Amp. 30 ampoules
€ 13,10

Unda Gammadyn CU 30 Amp. kopen

Je kan Unda Gammadyn CU 30 Amp. van het merk Unda, geproduceerd door UNDA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Vitaminen & Mineralen