€ 11,77
€ 10,36
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Relaxine 30 tabletten

Omschrijving van Relaxine

Relaxine is een zacht kalmeringsmiddel op basis van planten. Elke tablet bevat 500 mg gestandaardiseerd droog extract van Valeriaan (Valeriana officinalis). Relaxine is aangewezen voor het verminderen van zenuwachtigheid en in het geval van slaapstoornissen of inslaapstoornissen bij volwassenen en jongeren ouder dan 12 jaar.

Indicatie

De sedatieve effecten van Valeriaan extract worden vooral toegeschreven aan de aanwezigheid van sesquiterpeenzuren (valereenzuur en/of één van zijn derivaten) Zijn standaardisatie garandeert de gebruiksveiligheid en de duurzaamheid van de kalmerende activiteit van Relaxine.

Gebruik van Relaxine

1 tot 2 tabletten per dag, met een glas water, een half uur voor het slapengaan, doorslikken. Niet gebruiken bij kinderen JONGER dan 12 jaar.

Ingrediënten Relaxine

Elke tablet bevat 500 mg gedroogd waterig-alcoholisch Valeriaan extract (Valeriana officinalis)

Bijwerkingen van Relaxine

Bij het gebruik van normale dosissen werden er geen bijwerkingen gemeld.

Waarschuwing

Borstvoeding:Niet aangeraden
Zwangerschap:Niet aangeraden
Rijden:Niet aangeraden. Kan slaperigheid veroorzaken

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 11,77
€ 10,36
Product niet verkrijgbaar

Relaxine kopen

Je kan Relaxine van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Slapeloosheid, Spanning & Stress