€ 6,89

Omschrijving van Plantspray

Keelspray met echinacea en plantago

Meermaals per dag in de keel spuiten tot de symptonen verdwijnen.

Gebruik van Plantspray

Zo dikwijls als nodig verstuiven tot het verdwijnen van de symptomen.

Ingrediënten Plantspray

plantago lanc. TM - Echinacea pur. TM ana 10 % - excipiens arom. Q.s. ad 20 ml

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
Plantspray 20 ml
€ 6,89

Laatste reviews en ervaringen met Plantspray

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede spray om keelpijn in bedwang te houden. Regelmatig spayen en vrij aangenaam van smaak. Nog een voordeel dat 't niet echt een medicijn is. Een aanrader!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt heel effectief! keelpijn vermindert, opkomende ontsteking kan worden tegengehouden. Aangename smaak, niet te overheersend, handig om mee te nemen in handtas
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed bij keelpijn. Nadat je in de mond hebt gespoten voel al een hele verlichting en heb je veel minder keelpijn. gebruik dit product al vele jaren bij keelpijn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze plantspray van Boiron is een van de beste ontsmettende mond- en keelspray die ik al gebruikt heb. Zeker nu in de winter is deze zachte spray een weldoend middel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed middel. Op aanraden van een vriendin gekocht. Bij keelpijn heb ik het onmiddellijk gebruikt en de keelpijn vermindert direct. Gemakkelijk te hanteren en te richten in de mond.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik deze plantspray vanaf de eerste symptomen van keelirritatie. De plantspray helpt snel en efficiënt. De smaak is aangenaam. De verpakking praktisch om mee te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij vinden plantspray een zeer goed en eenvoudig product en vooral heel doeltreffend.te gebruiken vanaf eerste keelirritaties en je bent er zo vanaf!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product om een geïrriteerde keel te kalmeren en om keelpijn te voorkomen. Ik gebruik het elke dag om een angina te vermijden en het werkt goed want ik had vroeger herhaaldelijk last van angina en sinds ik Plantspray gebruik is het voorbij!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal product voor kinderen. Ontsmet de mond en door regelmatig te gebruiken op de eerste dag van de verkoudheid, kan u toch al resultaat bekomen. Als de keel geïrriteerd is, geeft dit toch een verzachtende werking.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zachte plantaardige keelspray, ideaal om tijdens de zwangerschap te gebruiken en ook bij kindjes omwille van aangename smaak. Zacht hulpmiddel bij beginnende keelpijn..
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  gebruik ik voor de kinderen als ze keelpijn hebben, is zeer geschikt voor kinderen vanwege de zachte smaak en op den duur kunnen ze het zelf hanteren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze altijd bij de eerste tekenen van een zware keel. Het verzorgt en verzacht meteen en ook bij keelpijn effectief verzorgend middel. Ik gebruik dit eveneens voor mijn peuter en de smaak bevalt hem zelfs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze plantspray was me aangeraden door mijn huisdokter en ik moet zeggen dat ik nooit eerder een product heb gebruikt dat zo efficient was tegen keelpijn.

Plantspray kopen

Je kan Plantspray van het merk Boiron, geproduceerd door BOIRON SPE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie