Omschrijving van Belgium Herbesan Thee

Herbesan is een thee op basis van planten voor de behandeling van constipatie.

Indicatie

Gebruik bij de behandeling van verstopping zonder de onderliggende oorzaak te bestrijden, nadat elke ernstige aandoening/ziekte werd uitgesloten.

Gebruik van Belgium Herbesan Thee

Gebruikelijke dosis voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar : 10 ml (2 koffielepels) per dag.
- Herbesan wordt als gewone thee bereid.
- Herbesan kan warm of koud gedronken worden.
- De posologie aanpassen in functie van de individuele gevoeligheid.
- Behandeling van constipatie met geneesmiddelen moet zo kort mogelijk gehouden worden. Constipatie kan wijzen op één of andere ziekte.
- Indien zich geen verbetering voordoet, is het belangrijk de arts te contacteren.

Ingrediënten Belgium Herbesan Thee

Sennae Folia

Waarschuwing

Niet toedienen bij kinderen jonger dan 12 jaar.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
Belgium Herbesan Thee 80 g
€ 4,00
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Belgium herbesan thee

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik deze thee regelmatig. Heb dit bij mijn huisarts gemeld omdat ik er zeker van wilde zijn dat het geen kwaad kon. Hij heeft van te voren andere middelen voorgeschreven maar die hielpen niet. Hij zei dat ik deze thee mocht gebruiken omdat mijn darmen op zijn recepten slecht of nauwelijks reageren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het zorgt ervoor dat ik geen opgeblazen gevoel krijg en een regelmatige (zeker een keer in de 2 dagen) stoelgang heb. Maar ik moet zeker geen dag overslaan met het theegebruik want dan gaat het fout en krijg ik wel een opgeblazen gevoel en voordat ik dan weer "normaal " naar het toilet ga duurt het wel even.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden over afhandeling via internet tevreden over de bezorging het product is hier bijna nergens meer te krijgen en mijn vrouw gebruikt het elke dag

Belgium Herbesan Thee kopen

Je kan Belgium Herbesan Thee van het merk Takeda, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Darmstoornissen > Constipatie