Omschrijving van Movicol Pi Pharma

De naam van dit geneesmiddel is MOVICOL 13,8 g zakje, poeder voor drank. Het is een laxeermiddel voor de behandeling van constipatie bij volwassenen, adolescenten en ouderen. Het gebruik bij kinderen beneden 12 jaar wordt niet aanbevolen.

MOVICOL helpt u om een gemakkelijkere stoelgang te maken zelfs indien u reeds lange tijd geconstipeerd bent. MOVICOL is ook effectief bij heel erge constipatie, faecale impactie genaamd.

Gebruik van Movicol Pi Pharma

Een dosis van MOVICOL is 1 zakje.
Neem 1 tot 3 keer per dag een zakje naargelang de ernst van uw constipatie.

Ingrediënten Movicol Pi Pharma

Elk zakje van 13,8 g MOVICOL bevat het volgende:
Macrogol 3350
13,125 g
Natriumchloride
0,3507 g
Natriumbicarbonaat
0,1785 g
Kaliumchloride
0,0466 g
MOVICOL bevat ook limoen- en citroenaroma en kaliumacesulfaam als zoetstof. Citroen- en limoenaroma bevat de volgende ingrediënten: arabische gom, maltodextrine, limoenolie, citroenolie, citral, citroenzuur en water.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 14,26
€ 12,55
Product niet verkrijgbaar

Movicol Pi Pharma kopen

Je kan Movicol Pi Pharma van het merk PI Pharma, geproduceerd door PI PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Darmstoornissen
Geneesmiddelen > Darmstoornissen > Constipatie