Omschrijving van Mama Natura Gastro

Kinderen klagen vaak over pijn in de buik, eventueel gepaard met misselijkheid. Hoe ernstig neem je deze klachten? In de meerderheid van de gevallen zijn nieuwe voeding, een nieuwe dagindeling of zelfs een groeispurt de oorzaak. Een verstoorde spijsvertering komt dan ook regelmatig voor bij opgroeiende kinderen en hoeft jou, als ouder, niet meteen
te verontrusten.

Een verstoorde spijsvertering bij kinderen heeft niet altijd een lichamelijke oorzaak. Mogelijk liggen psychische factoren of voedingsgewoonten aan de basis. Een dagboek kan hierbij inzicht geven. Om je een beeld te vormen van de ernst, kan je de pijn elke keer een cijfer geven. Het is heel belangrijk te praten met je kind en goed te luisteren. Ga samen op zoek naar zijn/haar bronnen van stress en naar mogelijke oplossingen.
mama natura® gastro is een homeopathisch geneesmiddel met een combinatie van drie bestanddelen, gebruikt ter verlichting van misselijkheid en een verstoorde spijsvertering.
mama natura® gastro heeft een zachte werking en bevat bovendien geen toegevoegde kleur- of smaakstoffen.
 

Indicatie

Verlicht de verstoorde spijsvertering van je kind.

Gebruik van Mama Natura Gastro

Toediening bij kinderen van 0-1 jaar:
• bij de eerste verschijnselen:
elk uur 1 tablet,
maximaal 6 tabletten / dag.
• daarna:
4 x daags 1 tablet.
Toediening bij kinderen van 1-6 jaar:
• bij de eerste
verschijnselen:
elk uur 2 tabletten,
maximaal 12 tabletten / dag.
• daarna:
4 x daags 2 tabletten.
 

Ingrediënten Mama Natura Gastro

–  De werkzame stoffen in mama natura® gastro zijn, per tablet: 20 mg Croton tiglium D6, 20 mg Okoubaka aubrevillei D4, 20 mg Veratrum album D12. –  De andere stoffen in mama natura® gastro zijn: microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, lactosemonohydraat en talk.

Waarschuwing

mama natura® gastro, tabletten, is een homeopathisch geneesmiddel. Vrije aflevering. Vraag raad aan uw apotheker. Geen gebruik langer dan 2 dagen zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 10,95
€ 9,53

Mama Natura Gastro kopen

Je kan Mama Natura Gastro van het merk Mama Natura, geproduceerd door SCHWABE PHARMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie