€ 10,95
€ 7,12

Omschrijving van Mama Natura Dormi

Ben je ongerust over het onregelmatige slaappatroon van jouw kind? Dan ben je zeker niet alleen. Ongeveer 1 op 3 jonge kinderen heeft problemen met slapen: huilen, nachtmerries, vaak wakker worden of moeilijk in slaap vallen. In dat geval is de kans groot dat de hele familie moe en met kleine oogjes aan de ontbijttafel zit. 
 
Kinderen hebben veel indrukken te verwerken. Soms te veel. Het zou kunnen dat ze daardoor onrustig worden en moeilijk in slaap kunnen vallen. Ook een verjaardag of een eerste schooldag kunnen een reden zijn voor extra onrust. Er bestaat geen kant-en-klare oplossing voor elk van de situaties waarin het slapen moeilijk verloopt. Vaak zal een combinatie van maatregelen helpen om het slaappatroon van het kind bij te sturen.
mama natura® dormi is een homeopathisch geneesmiddel met een combinatie van drie bestanddelen, gebruikt in geval van onrust of slecht slapen.
mama natura® dormi heeft een zachte werking en bevat bovendien geen toegevoegde kleur- of smaakstoffen. 
 

Indicatie

Verlicht op een geruststellende en zachte manier de onrust van je kind.

Gebruik van Mama Natura Dormi

Toediening bij kinderen van 0-6 jaar:
• 1 tabletje tenminste een half uur voor het slapen gaan.
• max. 4 x daags 1 tablet. 
 

Ingrediënten Mama Natura Dormi

–  De werkzame stoffen in mama natura® dormi zijn, per tablet:   15 mg Cypripedium pubescens D4, 20 mg Magnesium carbonicum D10, 15 mg 
 Zincum valerianicum D12.
–  De andere stoffen in mama natura® dormi zijn:   microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, lactosemonohydraat en talk

Waarschuwing

mama natura® dormi, tabletten, is een homeopathisch geneesmiddel. Vrije aflevering. Vraag raad aan uw apotheker. Geen gebruik langer dan 1 week zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 10,95
€ 7,12

Mama Natura Dormi kopen

Je kan Mama Natura Dormi van het merk Mama Natura, geproduceerd door SCHWABE PHARMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Homeopathie