Omschrijving van Laxavit 3 Injectoren

Laxavit is een oplossing voor rectaal gebruik (microlavement) met twee laxerende substanties: glycerine en natriumdocusaat.

Indicatie

Laxavit is aangewezen voor de symptomatische behandeling van rectale verstopping en moeilijke stoelgang.

Gebruik van Laxavit 3 Injectoren

Volg bij het gebruik van Laxavit nauwgezet het advies van uw arts. Raadpleeg bij twijfel uw arts of apotheker. Indien er geen beterschap optreedt, raadpleeg dan uw arts opnieuw. Deze behandeling mag maximaal 2 tot 3 maal per week worden herhaald.

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: de inhoud van 1 applicator voorzichtig diep in het rectum inbrengen en leegdrukken.

Kinderen: niet toedienen aan kinderen beneden de 2 jaar. Bij kinderen tussen de 2 en 12 jaar dient slechts een halve dosis gebruikt te worden.

De speciaal bestudeerde presentatievorm van de applicator verzekert een gemakkelijke en hygiënische toediening. De canule bevochtigen en voorzichtig diep in het rectum inbrengen. De applicator leegdrukken. Vermijd daarbij het rectum te kwetsen of te doorprikken. De patiënt zal trachten het lavement 5 tot 15 minuten op te houden.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
Laxavit 3 Injectoren 12 ml
€ 4,52

Laxavit 3 Injectoren kopen

Je kan Laxavit 3 Injectoren van het merk Kela, geproduceerd door KELA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Darmstoornissen > Constipatie