Indicatie

Oculaire hypertensie en glaucoom. Isopto Carpine kan gebruikt worden in combinatie met andere preparaten tegen glaucoom (bètablokkers, koolzuuranhydrase inhibitoren, sympathicomimetica, prostaglandinederivaten).

Gebruik van Isopto-Carpine 1%

De te gebruiken concentratie van Isopto Carpine en de frequentie van de instillaties is afhankelijk van de respons op de intra-oculaire druk van elke patiënt: een onmiddellijke en regelmatige controle door de geneesheer is aanbevolen.
Bij oculaire hypertensie, is het aanbevolen 1 of 2 druppels, twee tot vier maal daags van de gekozen concentatie te instilleren. In bepaalde gevallen (acuut glaucoom), kan het nodig zijn de instillatie tot zes maal daags te herhalen. Het is belangrijk een regelmatige instillatie van de oogdruppels nauwgezet te respecteren.

Ingrediënten Isopto-Carpine 1%

Pilocarpini hydrochloridum 10 mg — Benzalk. chlor. 0,10 mg — Ac. boric. — Natr. chlor. — Natr. citr. — Hypromell. — Ac. hydrochl. et/aut Natr. hydr. — Aq. purif. q.s. ad 1 ml.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 5,79
€ 4,92

Isopto-Carpine 1% kopen

Je kan Isopto-Carpine 1% van het merk Alcon, geproduceerd door NOVARTIS PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Ogen & Oren > Ogen