Omschrijving van Inhalo Rhinatiol

Voorgesteld als symptomatische adjuverende behandeling van aandoeningen van de bovenste luchtwegen en de bronchi zoals de behandeling van sinusitis, tracheïtis, bronchitis en banale verkoudheden.

Gebruik van Inhalo Rhinatiol

Uitwendig gebruik.
Volwassenen en kinderen ouder dan 2 jaar.
2 à 3 druppels Inhalo Rhinathiol in 300 ml warm, maar niet kokend water gieten.
Het product nooit in water gieten dat aan het opwarmen is (zie rubriek "Bijzondere waarschuwingen en voorzorgen bij gebruik").
De dampen gedurende 3 minuten inhaleren via de mond en de neus. Een zakdoek gebruiken om irritatie van de ogen te vermijden. Het gebruik van een inhalator is aanbevolen.
Deze behandeling onmiddellijk herhalen met 2 - 3 druppels Inhalo Rhinathiol tot het vereiste aantal druppels per beurt gebruikt is (20 voor volwassenen, 10 voor kinderen).
Deze behandeling 5 à 6 maal per dag herhalen.
Niet toedienen aan kinderen jonger dan 2 jaar.

Ingrediënten Inhalo Rhinatiol

Levomenthol 9,9 g - Eucalyptol. 1,6 g ad 100 g.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
Inhalo Rhinatiol 20 ml
€ 4,69

Inhalo Rhinatiol kopen

Je kan Inhalo Rhinatiol van het merk Rhinathiol, geproduceerd door SANOFI CHC , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Griep > Neusverstopping
Geneesmiddelen > Neus > Inhalatie