Omschrijving van Hansamedic Warmtepleister Patch

Hansamedic Warmtepleister 4,8 mg pleister is bestemd voor de uitwendige behandeling van spierpijn (bijv. lage rugpijn) voor gebruik bij volwassenen en adolescenten ouder dan 12 jaar. Het werkzame bestanddeel in de pleister (week extract van cayennepeper) stimuleert de bloedsomloop, geeft een warm gevoel en vermindert het pijngevoel op de plek waar de pleister wordt aangebracht.

Gebruik van Hansamedic Warmtepleister Patch

Voor de uitwendige behandeling van spierpijn, o.a. lagere rugpijn
• Maximum 1 pleister per dag. Moet op een onbeschadigde huid rechtstreeks op de pijnlijke plaats aangebracht worden, minimum 4 tot maximum 8 uur
• Men moet minstens 12 uur wachten alvorens een nieuwe pleister op dezelfde plaats aan te brengen. De behandeling moet worden voortgezet totdat de pijn afneemt, indien nodig tot 3 weken lang

Ingrediënten Hansamedic Warmtepleister Patch

Een pleister bevat 112 - 167 mg cayennepeperextract (4-7:1) overeenkomend met 4.8 mg capsaïcinoïden, bekend als capsaïcine Extractievloeistof: Ethanol 80% (v/v)

Bijwerkingen van Hansamedic Warmtepleister Patch

Zoals alle geneesmiddelen kan Hansamedic Warmtepleister 4,8 mg pleister bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt.
Het werkzame bestanddeel van de pleister veroorzaakt een verhoogde doorbloeding, waarbij de huid zichtbaar rood wordt en warm aanvoelt. Deze reactie is een onderdeel van het normale effect van het preparaat en neemt in de regel binnen korte tijd na het verwijderen van de pleister af.
In zeldzame gevallen (1 tot 10 op de 10.000 behandelde patiënten):
Er kunnen overgevoeligheidsreacties (allergische reacties) van de huid optreden, die roodheid, jeuk en blaarvorming veroorzaken op de plek waar de pleister is aangebracht. Wanneer dit gebeurt, dient de pleister te worden verwijderd en de behandeling te worden gestopt.
Wanneer zich gedurende de eerste paar dagen van de behandeling een sterk branderig gevoel of felle steken of ernstige jeuk voordoet, dient de pleister te worden verwijderd en de behandeling te worden gestopt
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 4,50
€ 3,96
Product niet verkrijgbaar

Hansamedic Warmtepleister Patch kopen

Je kan Hansamedic Warmtepleister Patch van het merk Hansamedic, geproduceerd door BEIERSDORF , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Spieren & Gewrichten & Kneuzingen > Lokale Applicatie