€ 13,90
€ 9,31
Bijsluiter van Forlax 20 zakjes

Indicatie

Symptomatische behandeling van constipatie bij volwassenen en kinderen van 8 jaar en ouder.
Voorafgaand aan de start van de behandeling moet een organische aandoening worden uitgesloten. Forlax moet uitsluitend worden beschouwd als tijdelijke aanvullende behandeling op een gezonde levenswijze en dieetmaatregelen gericht op de constipatie, met een maximale behandelingsduur van 3 maanden bij kinderen. Wanneer de symptomen aanhouden, ondanks gelijktijdige dieetmaatregelen, moet een onderliggende oorzaak worden vermoed en behandeld.

Gebruik van Forlax

Voor oraal gebruik.
De dosering bedraagt 1 tot 2 zakjes per dag, bij voorkeur in te nemen in één enkele dosis 's ochtends. Elk zakje dient net vóór de inname opgelost te worden in een glas water.
Het effect van Forlax treedt op binnen 24 tot 48 uur na toediening.
Bij kinderen dient de behandelingsduur niet langer dan 3 maanden te zijn, en dit bij gebrek aan klinische gegevens van meer dan 3 maanden. Het door de behandeling teweeggebrachte herstel van de darmperistaltiek zal onderhouden worden door een gezonde levenswijze en dieetmaatregelen.
De dagelijkse dosis moet worden aangepast volgens de klinische resultaten en kan variëren van één zakje om de andere dag (vooral bij kinderen) tot 2 zakjes per dag.

Ingrediënten Forlax

Elk zakje bevat 10 g macrogol 4000.

Een bijna wit poeder met de geur en smaak van sinaasappel-pompelmoes.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 13,90
€ 9,31

Forlax kopen

Je kan Forlax van het merk Ipsen, geproduceerd door IPSEN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Darmstoornissen > Constipatie