€ 8,50
€ 7,48
Product niet verkrijgbaar

Indicatie

Bloedingen, bloedneuzen.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 8,50
€ 7,48
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Bloedstelpende watten qualiphar

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vriend is 60 en woont alleen en nogal geisoleerd. Hij neent bleodverdunners. Ondanks het feit dat hij gezond is en op zijn voeding let, kan soms het gekste voorval een drama veroorzaken als je er niet tijdig bij bent. Hij is namelijk klusser, heeft zaagmachiene , boormachiene etc... en je weet maar nooit dat wanneer er iets gebeurd hij niet tijdig naar het hospitaal kan gaan. Bloedstelpende watten zijn een minimum dat iemand jong of oud in zijn apotheekkastje moet hebben staan. het is een eerste redder in nood bij aanhoudende bloedwonden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij zowel een bloedneus als kleine wondjes handig om 'snel' de bloeding onder controle te krijgen. Zo heb je de handen vrij voor eventuele andere handelingen. Wel even de richtlijnen goed nalezen en opvolgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt snel en goed! (Helaas) uitgeprobeerd...In verband met het gebruik van bloedverdunners stopt een bloeding zelden uit zichzelf, en al helemaal niet snel, dus ik ben hier erg blij mee!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  groot, ben ik gelukkig met het product, is de kwaliteit daar, goed verpakt en makkelijk te gebruiken, dat is voor mijn indrukken, hartelijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mensen met een verhoogde kans op neusbloedingen is dit een onmisbaar produkt om altijd bij de hand te hebben (handige compacte verpakking en gebruiksvriendelijk, werkt snel en doeltreffend).

Bloedstelpende Watten Qualiphar kopen

Je kan Bloedstelpende Watten Qualiphar van het merk Qualiphar, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Huid > Wondverzorging