Indicatie

Benerva is aangewezen bij de behandeling van toestanden te wijten aan vitamine B1-tekort.

Deze toestanden kunnen onder meer tot uiting komen onder de vorm van: 
  • pijn van verschillende aard
  • verlammingen zwellingen (oedemen)
  • hartaandoeningen
  • geestesstoornissen

Gebruik van Benerva 300mg

De maagsapresistente tabletten worden ingeslikt met een weinig vloeistof, zonder gekauwd te worden, bij voorkeur tijdens de maaltijden.

In geval van symptomen die te wijten zijn aan een ernstig tekort aan vitamine B1 en in geval van een hartaandoening, veroorzaakt door alcoholisme, is de gebruikelijke dosis: 1 maagsapresistente tablet à 300 mg per dag.

Ingrediënten Benerva 300mg

- De werkzame stof in dit middel is thiaminehydrochloride (300 mg per tablet) 
- De andere stoffen in dit middel zijn: povidon, talk, magnesiumstearaat; omhulling: acrylpolymerisaat, natriumcarboxymethylcellulose, polyethyleenglycol.

Bijwerkingen van Benerva 300mg

Zelden: Huiduitslag.

Waarschuwing

Zwangerschap en borstvoeding
Tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding vormt de inname van Benerva geen bezwaar. Overschrijd de aanbevolen dosis niet.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 3,94
€ 3,43

Benerva 300mg kopen

Je kan Benerva 300mg van het merk Bayer, geproduceerd door TEOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Vitaminen & Mineralen