€ 6,20
€ 5,58
(€ 4,46 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,62)
Zuurstofwater 3% 125 ml oplossing
€ 6,20
€ 5,58
(€ 4,46 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Zuurstofwater 3%

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  gewone basisontsmetting om in de huisapotheek te hebben. Gewoon een handig flesje met duidelijke vermelding wat het is en eenvoudig toepasbaar. Valt door de lay-out goed op in badkamerkastje tussen andere producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van dit product. Indien je een open wonde hebt wordt die zeer goed gespoeld. Het prikt wel wat, maar doet zeker zijn werk. Nadien goed uitwassen met water voor je iets anders op doet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Héél goed voor het uitwassen van de wonde. Nadien goed naspoelen met zuiver water. Zuurstofwater doet wel pijn op een open wonde maar noodzakelijk dat je het gebruikt voor sneller wondherstel.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product Ik gebruik om mijn tanden te reinigen (verdund met 50% water). Maar het is jammer om een plastic fles en een kleine hoeveelheid product te hebben. Het product verschilt enigszins van een identieke bereiding in de apotheek omdat het hier als "stabiel" wordt beschouwd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig om steeds in huis te hebben. Dit product doet wat het moet doen en werkt efficient. Wel goed vervaldatum in het oog houden, want de actieve werking verdwijnt snel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product aangeschaft om een wonde te verzorgen aan mijn vinger als gevolg van een arbeidsongeval. Product werkt prima, geen ontstekingen gehad en vinger is perfect genezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zuurstofwater in een hardere plastic fles. Deze is handig in gebruik en kan dus ook afgesloten worden. Handig als je ze wil meenemen op reis. Goeie prijs.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product uit de drogisterij zeer effectief in zijn verschillende toepassingen, is het zeer aangenaam om te kunnen verkrijgen het gemakkelijk zo snel als nodig is met een snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit was wat we nodig hadden aan een goeie prijs , zal ik aanraden aan familieleden , vrienden en kennissen , houden zo zou ik zeggen , goed bezig bedankt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is goed verpakt, namelijk het zuurstofwater bevind zich in een stevig plastiek flesje. Het is gemakkelijk om het in huis te hebben, om bijvoorbeeld het zuurstofwater over kleine wondjes te gieten of het goed daarmee te deppen.

Zuurstofwater 3% kopen

Je kan Zuurstofwater 3% van het merk Qualiphar, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij hygiëne
EHBO & Thuiszorg > Huishoudelijke producten