Wortie Skintag Remover 50 ml

€ 26,75
€ 23,81
(€ 47,62 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 2,94)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Wortie Skintag Remover

Wortie steelwrattenverwijderaar bevriest de steelwrat nauwkeurig door de koude via een metalen precisiepunt aan te brengen. Dankzij de kegelvorm van de punt kunt u de koude zeer precies op de steelwrat aanbrengen.
Andere vrij verkrijgbare producten beschadigen de omliggende huid soms doordat die rechtstreeks in contact komt met het gas.

Dat is niet het geval bij Wortie steelwrattenverwijderaar: u brengt de koude via de metalen precisiepunt aan, waardoor u de steelwrat doeltreffend en veilig verwijdert. De huid rondom de steelwrat wordt bovendien extra beschermd door de beschermende schuimpleister. Dit accessoire bij de Wortie steelwrattenverwijderaar helpt u om het product nog gerichter aan te brengen. De kegelvormige precisiepunt, die verschilt van de plattere kop van de Wortie wrattenverwijderaar, zorgt er samen met de beschermende pleister voor dat u het product vanuit een hoek van 180° kunt aanbrengen. Daardoor bereikt u de gehele steelwrat zonder de omliggende huid te beschadigen.

Indicatie

Voor de thuisbehandeling van steelwratten.

Gebruik van Wortie Skintag Remover

Verwijder de dop en volg onderstaande stappen:

1. Verwijder het middelste deel van de afschermende schuimpleister en gooi het weg. Plaats de ring rond het steelwratje.
2. Plaats de houder op een tafel en houd de kraag stevig vast.
3. Laat de houder op de tafel: draai de activeringsknop naar 1 en druk het 3 seconden in. U mag het in geen geval langer dan 3 seconden inhouden. U hoort nu een sissend geluid.
4. De activeringsknop keert automatisch terug naar '0' en de metalen tip begint te koelen.
5. Plaats de metalen punt nauwkeurig op de steelwrat gedurende 40 seconden om het te bevriezen.
6. Verwijder de afschermende schuimpleister na gebruik en plaats deze steeds terug op het stickervel.

Waarschuwing

Zit de steelwrat die u wilt behandelen op een moeilijk bereikbare plaats? Dan is het een goed idee om eerst te oefenen. Sla bij die oefenpoging de stappen 2, 3 en 4 over. Zo weet u zeker dat u stap 5 kunt uitvoeren voordat u met de eigenlijke behandeling begint.

Als u de koude punt van het apparaat tegen de steelwrat houdt, kunt u als gevolg van het bevriezingsproces lichte pijn voelen. Dit is normaal en de pijn zou binnen enkele uren moeten verdwijnen.
€ 26,75
€ 23,81
(€ 47,62 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Wortie Skintag Remover kopen

Je kan Wortie Skintag Remover van het merk Wortie, geproduceerd door PATCH PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hand- en Voetkwalen
EHBO & Thuiszorg > Huishoudelijke producten