€ 62,31
€ 56,08
Bespaar 10% (€ 6,23)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Suprasorb P 15 x 20cm 20409 5 stuks

Omschrijving van Suprasorb P 15 x 20cm 20409

Suprasorb P absorbeert wondexsudaat snel en veilig, want het polyurethaanschuim met zijn fijne poriën bewerkstelligt een zeer goede capillaire werking direct op de wondbodem.
 
Het materiaal past zich aan aan de wondbodem. De bijzondere oppervlakte-eigenschappen van de wondcontactlaag van Suprasorb P zijn zacht voor tere oppervlakken, zoals genezende wonden. De semipermeabele polyurethaan steunlaag zorgt voor een vochtig wondmilieu. Ook na vochtopname behoudt het verband zijn vorm. Het verband is bacteriën- en vochtdicht*.
 
Suprasorb P is gemakkelijk aan te brengen, zacht, en aangenaam om te dragen. Suprasorb P is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: niet-klevend, zelfklevend en sacrum. De zelfklevende versie is bovendien voorzien van een huidvriendelijke plakrand .
- zeer goede wondgenezing dankzij betrouwbaar exsudaatmanagement
- grote mate van draagcomfort dankzij de zachte en soepele structuur
- eenvoudige beoordeling van het wondexsudaat
- bacteriën- en vochtwerend polyurethaanmembraan*

Indicatie

Polyurethaan schuimverband.
- matig exsuderende wonden
- oppervlakkige wonden
- niet-geïnfecteerde wonden
- in alle fasen van de wondgenezing, zoals: decubitus en andere ulcers, tweedegraads brandwonden, wonden door huiddonatie en -transplatatie, postoperatieve wonden

Gebruik van Suprasorb P 15 x 20cm 20409

Suprasorb P niet-klevend 
- Wond reinigen met steriele oplossing (bijvoorbeeld ringeroplossing, fysiologische zoutoplossing), vervolgens de wondomgeving met steriele kompressen zorgvuldig droogdeppen 
- Suprasorb P PUR-schuimverband opleggen (2 à 3 cm over de wondrand heen) en fixeren, bijvoorbeeld met Suprasorb F foliewondverband, eenfixatiezwachtel (bijvoorbeeld Mollelast) of ook met een compressieverband (bijvoorbeeld Rosidal K).

Waarschuwing

Interval tussen verbandwisselingen: Wordt door de behandelend arts afhankelijk van wondsituatie en exsudatiegraad bepaald, uiterlijk na 5-7 dagen. Zodra de verkleuring de wondrand bereikt, moet het verband worden verwisseld.
Suprasorb P kan als secundair verband worden gebruikt als reguliere antimicrobiële behandeling bij wonden met infectierisico.
In droge toestand is Suprasorb P gemakkelijk op maat te knippen voor de specifieke wond. Het verband moet ca. 2 cm over de wondrand uitsteken.
€ 62,31
€ 56,08

Suprasorb P 15 x 20cm 20409 kopen

Je kan Suprasorb P 15 x 20cm 20409 van het merk Lohmann & Rauscher, geproduceerd door LOHMANN & RAUSCHER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling L&R Actieve verbanden of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Absorberende Verbanden