Push Med Rugbrace 97-110cm T4 1 stuk

€ 242,00
€ 217,80
Bespaar 10% (€ 24,20)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Push Med Rugbrace 97-110cm T4

WOORD VOORAF

Push med producten bieden oplossingen bij een aandoening of verminderde functie van het bewegingsapparaat. Verantwoord door medici en wetenschappers. 
Uw nieuwe rugbrace is een Push med product en wordt gekenmerkt door een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. De Push med Rugbrace garandeert pijnverlichting door het ondersteunen van de lumbale wervelkolom. De fysieke belastbaarheid wordt hierdoor vergroot. Mechanische steun, instelbare druk en een goed positiebehoud staan hiervoor aan de basis. 
Push med producten zijn innovatief en worden met zorg voor u gemaakt. Dit met het oog op maximale zekerheid en meer bewegingsvrijheid. In het belang van een tevreden gebruik. 
Lees de productinformatie voor het gebruik van de Push med Rugbrace aandachtig door. 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN 
Uw Push med Rugbrace biedt de wervelkolom een juiste houding door metalen verstevigingselementen die afgestemd zijn op de anatomie van uw rug. 
De brace ondersteunt de rug vanaf de sacrale wervels tot de lage thoracale wervels (S2 tot Th 8). Door het aanspannen van de elastische banden wordt compressie geboden en wordt de ondersteuning door de baleinen versterkt. De brace is door zijn vormgeving en materiaalkeuze comfortabel te dragen bij staande of zittende activiteiten. Thuis maar ook in de werkomgeving. De anatomische pasvorm is afgestemd op zowel mannen als vrouwen en garandeert een goed positiebehoud. Door de goede aansluiting aan het lichaam wordt de brace onopgemerkt onder de kleding gedragen. De compressie is naar eigen voorkeur eenvoudig in te stellen. De brace is vervaardigd met Sympress™, een hoogwaardig, comfortabel materiaal. Door het gebruik van microvezels voelt het ruggedeelte zacht aan en blijft de huid droog. Microperforaties maken het buitenmateriaal luchtdoorlatend. De Push med Rugbrace is eenvoudig aan te leggen en kan probleemloos gewassen worden. 

Sluit de klittenbanden voor het wassen ter bescherming van de brace en ander wasgoed. Verwijder vóór het wassen de metalen verstevigingselementen uit de brace na het openen van de ritssluiting. 
De brace kan gewassen worden bij maximaal 30°C, fijne was of handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater. 
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: hang de brace daarna in de open lucht te drogen (niet bij de verwarming of in een droogtrommel). 
Voor een lange levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig, eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen.

Indicatie

-Spondylolyse 
-Spondylolisthesis 
-Degeneratieve aandoeningen van de lumbale wervelkolom (lumbale arthrose) 
-Discopathie 
-Osteoporotische lumbale impressiefractuur 
-Postoperatieve behandeling 

Er zijn geen aandoeningen bekend waarbij de brace niet gedragen kan of mag worden. Leg de brace aanvankelijk niet te strak aan. 
Pijn is altijd een waarschuwingsteken. Bij aanhoudende pijn of verergering van de klachten is het raadzaam uw behandelend arts of therapeut te raadplegen

Gebruik van Push Med Rugbrace 97-110cm T4

De rugbrace is verkrijgbaar in 6 maten. De maat wordt bepaald door de omtrek van de taille. In de tabel op de verpakking vindt u de juiste maat behorende bij de omtrek van de taille. 

A. Draag de rugbrace op de huid of over de onderkleding. Let op dat u de brace ter hoogte van de lage rug, midden op de wervelkolom positioneert. De onderrand van de brace valt hierbij over de heupen. Als u met een rechte rug rechtop staat moet de vorm van de verstevigingselementen aansluiten aan de rug. 
B. Zorg vóór het aanleggen van de brace dat de elastische banden los zijn. Pak de brace bij de onderrand en sluit het klittenband of maak gebruik van de handvatten. Breng de elastische banden op spanning en sluit ze. Als u een knellend gevoel ervaart, moet de brace minder strak worden aangelegd. Na goed aanleggen dient u te merken dat u een comfortabele, rechte houding aangenomen heeft. U kunt voor het sluiten ook gebruik maken van de handvatten. 

INSTRUCTIES VOOR INDIVIDUELE AANPASSING DOOR DE VAKSPECIALIST 
De vakspecialist bepaalt of aanpassing van de vorm van de baleinen voor u nodig is. De vorm van de metalen baleinen zijn door krachtig buigen af te stemmen op de individuele gebruiker.

Waarschuwing

-Voor een juist gebruik van uw Push brace kan een diagnose door een arts of therapeut noodzakelijk zijn. 
-Voor een optimale functie is een juiste maatkeuze essentieel. Past u daarom vóór aankoop uw brace om de maat te controleren. Het vakkundige personeel van uw verkooppunt legt u uit hoe u uw Push brace optimaal aanlegt. Bewaar de productinformatie zodat u later de aanleginstructies kunt nalezen. 
-Raadpleeg de vakspecialist indien het product individuele aanpassingen vereist. 
-Controleer vóór elk gebruik van uw Push brace of er geen slijtage of veroudering aan onderdelen of stiknaden waarneembaar is. Een optimale functie van uw Push brace is alleen gewaarborgd indien het product volledig intact is
€ 242,00
€ 217,80

Push Med Rugbrace 97-110cm T4 kopen

Je kan Push Med Rugbrace 97-110cm T4 van het merk Push, geproduceerd door VITAMED , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden > Rug