€ 49,25
(€ 27,36 / l)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Vitaflo Pro-Cal Singles Neutraal

Pro-Cal singles neutraal is een vloeibaar energie- en eiwitsupplement met een klein volume in handige dosisverpakkingen. Pro-Cal singles neutraal levert naast eiwitten, ook vetten en koolhydraten en is geschikt voor de dieetbehandeling van ziektegerelateerde malnutritie, malabsorptie en andere aandoeningen die een verrijking van de voeding met energie en eiwit vereisen.

Gebruik van Vitaflo Pro-Cal Singles Neutraal

Dosering dient bepaald te worden door de arts of diëtist(e) en is afhankelijk van de leeftijd, het lichaamsgewicht en de individuele voedingsbehoeften. 1 cupje bevat 30ml en levert 100kcal en 2g eiwitten. Pro-Cal singles neutraal heeft een neutrale smaak en kan eenvoudig aan (warme of koude) dranken of gerechten toegevoegd worden.

Ingrediënten Vitaflo Pro-Cal Singles Neutraal

Bevat melk en soja. Glutenvrij.

Waarschuwing

 • enkel te gebruiken onder medisch toezicht
 • geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen
 • niet geschikt als enige voedingsbron
Vitaflo Pro-Cal Singles Neutraal 1800 ml
€ 49,25
(€ 27,36 / l)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Vitaflo pro-cal singles neutraal

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede aanvulling voor mensen met een allergie of eenzijdig eetpatroon, niet te zwaar om te nemen en compact verpakt. het is efficiënt en licht verteerbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De kleine volumes van dit product vind ik belangrijk (gemakkelijk te mengen met verscheidene voedingsmiddelen en zelfs om mee te nemen in de handtas!)

Vitaflo Pro-Cal Singles Neutraal kopen

Je kan Vitaflo Pro-Cal Singles Neutraal van het merk Vitaflo, geproduceerd door VITAFLO INTERNATIONAL LTD , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Eiwitrijke drink- en sondevoedingen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Eiwitrijke drink- en sondevoedingen
50+ > Bijvoeding > Eiwitrijke drink- en sondevoedingen