€ 7,50
€ 5,10
Bespaar 32% (€ 2,40)
Promotie -32% korting geldig t.e.m. 31/12/2018

Omschrijving van Prelude Zwangerschapstest

Prelude is een vroegtijdige zwangerschapstest speciaal ontworpen voor persoonlijk gebruik thuis.

De gevoeligheid van de test laat het toe de zwangerschap op te sporen vanaf 2 dagen voor het verwachte begin van de menstruatie.

- Stelt in 3 tot 5 minuten het zwangerschapshormoon hCG in de urine vast

Gebruik van Prelude Zwangerschapstest

Stelt in 3 tot 5 minuten het zwangerschapshormoon hCG in de urine vast.

Houd de prelude minstens 10 seconden onder de urinestraal.

Prelude Zwangerschapstest 1 stuk
€ 7,50
€ 5,10

Laatste reviews en ervaringen met Prelude zwangerschapstest

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk te begrijpen bediening. Duidelijk zichtbaar resultaat. De prijs is zeer aantrekkelijk, maar maak je geen zorgen, het enige kleine nadeel is dat je de urinestroom langer moet verlaten dan bij andere clearblue style tests.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze test is snel en effectief....... Bovendien is het veel goedkoper dan die in apotheken of parafarmacies..... dus waarom meer betalen voor dezelfde dienst?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product. Gemakkelijk in gebruik. Wijst zichzelf uit. Goedkoop in vergelijking met vele anderen, maar daarom niet minderwaardig. Jammer genoeg niet 'altijd prijs' ;-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gemakkelijk in gebruik dankzij de duidelijke handleiding. Ook is dit product na het uitpakken zeer gemakkelijk te gebruiken. Heel ongecompliceerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk te gebruiken dankzij de duidelijke gebruiksanwijzing Ook is het product, na het uitpakken, zeer gemakkelijk te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk te gebruiken dankzij de verduidelijkende handleiding erbij. Ook al is het product, eenmaal uitgepakt, erg simpel om te gebruiken. Wijst zich vanzelf uit!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk te gebruiken dankzij de verduidelijkende handleiding erbij. Ook al is het product, eenmaal uitgepakt, erg simpel om te gebruiken. Wijst zich vanzelf!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  de uitslag is niet altijd even makkelijk te beoordelen. Het is makkelijker als er zou komen te staan zwanger of niet zwanger. Voor de rest is het een simpel te gebruiken test
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vergeleken met bepaalde andere tests is deze een goedkope test. Even snel en betrouwbaar als de andere. Duidelijke resultaat na een paar minuten. Handig in gebruik.

Prelude Zwangerschapstest kopen

Je kan Prelude Zwangerschapstest van het merk Prelude, geproduceerd door LABORATOIRES GILBERT BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zwangerschapstesten of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Zelftesten > Zwangerschapstesten
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Testen > Zwangerschapstesten