Panasonic EW-BW10 Polsbloeddrukmeter 1 stuk

€ 79,00
€ 71,10
Bespaar 10% (€ 7,90)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Panasonic EW-BW10 Polsbloeddrukmeter

Met deze Panasonic polsbloeddrukmeter is het meten van de bloeddruk zeer eenvoudig. Het apparaat meet zeer nauwkeurig en geeft de waarden duidelijk weer op het grote scherm. Inclusief opbergdoos, batterijen en gebruiksaanwijzing.
 
Volautomatische polsbloeddrukmeter
90 geheugenplaatsen
Inclusief manchet, opbergetui en batterijen
Waarschuwing hoge bloeddruk en hartritmestoornissen
Waarschuwingssignalen bij onregelmatigheden

Indicatie

De Panasonic EW-BW10 is een zeer gebruiksvriendelijke polsbloeddrukmeter. De bloeddrukmeter werkt volautomatisch en geeft alle waarden duidelijk weer op het grote display. Het apparaat geeft eveneens de gemiddelde meetwaarden weer. Wanneer de Panasonic hartritmestoornissen opmerkt, zal een duidelijk waarschuwing op het scherm verschijnen. De bloeddrukmeter heeft 90 geheugenplaatsen waar de gegevens kunnen worden opgeslagen.

Gebruik van Panasonic EW-BW10 Polsbloeddrukmeter

De meegeleverde manchet is geschikt voor een arm omvang van 12,5 tot en met 22 centimeter. Verder wordt de Panasonic geleverd met een opbergetui, batterijen en een Nederlandstalige gebruiksaanwijzing. Deze bloeddrukmeter is daardoor direct klaar voor gebruik!
Panasonic EW-BW10 Polsbloeddrukmeter 1 stuk
€ 79,00
€ 71,10
Product niet verkrijgbaar

Klanten die dit kochten, kochten ook

Panasonic EW-BW10 Polsbloeddrukmeter kopen

Je kan Panasonic EW-BW10 Polsbloeddrukmeter van het merk Panasonic, geproduceerd door TELEFLEX MEDICAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Meetapparatuur > Bloeddrukmeters