Opsite Post-Op 6.5 x 5cm 66030313 5 stuks

€ 5,49
€ 3,90
Bespaar 29% (€ 1,59)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 30/04/2018

Omschrijving van Opsite Post-Op 6.5 x 5cm 66030313

OPSITE Post-Op is een uniek post-operatief verband dat de voordelen combineert van een hoge vochtdoorlaatbare folie met een beschermend en absorberend niet-verklevend wondkussen en een eenvoudig aanbrengsysteem. De op een speciale manier aangebrachte kleeflaag van OPSITE Post-Op heeft REACTIC™ eigenschappen die reageren op de aanwezig van vocht, resulterend in een hoge mate van doorlaatbaarheid. 
 
Eigenschappen
OPSITE Post-Op is opgebouwd uit twee materialen:
- Ademende polyurethaan OPSITE topfilm
- Absorberend niet-verklevend MELOLIN wondkussen 
 
Voordelen
Bacteriële barrière
Beschermt de wond tegen contaminatie en kruisinfecties, vermindert het risico op exogene contaminatie door bacteriën.
 
Waterdichte folie
De patiënt kan met het verband douchen.
 
Hoge lucht- en waterdampdoorlaatbaarheid
De gepatenteerde REACTIC folie heeft een unieke moleculaire structuur met een hoge lucht- en waterdampdoorlaatbaarheid (van minimaal 10000 g / m² / 24 uur). Hierdoor kunnen de wond en de omliggende huid ademen, wordt het het risico op maceratie geminimaliseerd en kan het verband voor enkele dagen (2 keer zo lang als een niet-geweven verband) op zijn plaats gelaten worden.
 
Hoog absorberend, niet verklevend wondkussen
Absorbeert snel exsudaat. Zorgt voor gelijkmatige verspreiding over het wondkussen voor maximale absorptie en minder kans op huidmaceratie. Het wondkussen zorgt ervoor dat het exsudaat wordt opgenomen met minimaal trauma bij verwijdering van het verband.
 
Soepel
Comfortabel en laat de patiënt vrij in zijn / haar bewegingen.
 
Afgeronde hoeken / dunne folie
Vermindert de kans op oprollen of loslaten, waardoor het verband langer op zijn plaats blijft zitten.
 
Hypo-allergene kleeflaag

Indicatie

OPSITE Post-Op is geïndiceerd voor de behandeling van acute, weinig tot matig exsuderende wonden, zoals:
Snijwonden, schaafwonden 
Post-operatieve wonden 
Kleine brandwonden

Individueel verpakt - gesteriliseerd met ethyleenoxide

Gebruik van Opsite Post-Op 6.5 x 5cm 66030313

Breng het verband op de huid aan terwijl het schutblad (gemarkeerd met 1) verwijderd wordt.
Verwijder het tweede schutblad en breng het verband met lichte druk aan. 
Verwijder het bovenste drager (gemarkeerd met 2). 
Na het aanbrengen nog licht aandrukken om goede hechting te verzekeren.
Opsite Post-Op 6.5 x 5cm 66030313 5 stuks
€ 5,49
€ 3,90

Laatste reviews en ervaringen met Opsite post-op 6.5 x 5cm 66030313

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Niet kunnen gebruiken omdat de levering later was dan voorzien. Product is wel gekend en is zeker van goede kwaliteit. Hiermee kan je tenminste 's onder de douche gaan zonder de wondjes nat te maken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gezien er gedurende 2 maanden een open wond moest verzorgd worden, hebben wij deze wondklevers aangekocht. Uiterst tevreden hierover : gemakkelijk aan te brengen, niet doorlatend en er mag zelfs mee gedoucht worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  waterdicht, je kan er mee douchen. begon bij mij na enkele dagen toch te irriteren en jeuken gelukkig waren toen bij mij de wonden al snel dicht zodat ik ze enkel nog om te douchen hoefde te gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt perfect. Ik ben allergisch aan andere pleisters maar deze werken perfect. Ze blijven kleven na het douchen. Ik ben iemand die enorm zweet en ze blijven perfect zitten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind de Opsite¨Post-Op pleisters nog altijd de betere pleisters na een chirurgische ingreep .De wonde kan beter ademen ,dus ook beter genezen en blijft goed zitten dus uiterst tevreden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  hele goede plakkers voor diepere wonden! Wel duur, maar zeker de moeite waard bij grotere en gevoeligere wonden. Gaat er makkelijk -lees zonder pijn- weer af.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastisch pleisters. Ideaal te gebruiken na een kleine ingreep of een wond die waterdicht moet blijven. Deze pleisters hechten zeer goed op je huid en veroorzaken GEEN irritatie.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had deze gekocht na mijn operatie omdat ik allergisch reageer op pleisters. De pleisters op zich kleven zeer goed en komen niet los na het douchen, maar na een dag of 2 begon mijn huid toch te reageren op de kleefstof... Voor de rest heel tevreden van de kwaliteit hiervan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een prima artikel voor een heel prima prijs, is heel goed bij het verzorgen van wonden, bijvoorbeeld brandwonden, ge moet het beste een twee maal per dag vervangen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende plijsters, kreeg ze in het ziekenhuis in Nieuw Zeeland! Bij thuiskomst erg blij dat ze ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Absoluut waterdicht en toch ademend, ideaal bij een wond of een schram.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt een goed product, het trekt goed in de huid zonder de huid te beschadigen bij het verwijderen van de pleisters en steriliseert perfect de wond. Ik raad dit product helemaal aan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het wordt inmiddels al 21 weken gebruikt op mijn borst en ik heb er nog steeds geen hinder van, dus ik ben heel tevreden over dit product daar je er ook gewoon mee kan douchen zonder dat die loskomt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goede douchepleister, houdt het water goed tegen. Wel moet je vooraf de huid goed proper maken (vetvrij), bijvoorbeeld met ether. Op mijn benen doe ik ook eerst de haartjes weg, bijvoorbeeld met een wegwerpscheermesje.

Opsite Post-Op 6.5 x 5cm 66030313 kopen

Je kan Opsite Post-Op 6.5 x 5cm 66030313 van het merk Smith & Nephew, geproduceerd door SMITH NEPHEW , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Steriele Pleisters > Waterbestendig
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Absorberende Verbanden