Nutrini Peptisorb 1-6 Jaar Pack 500 ml

Nutricia 
0 Reviews
 Schrijf een review

Omschrijving van Nutrini Peptisorb 1-6 Jaar Pack

Kinderen hebben een verschillende behoefte aan voeding. Dit hangt af van de leeftijd, geslacht, activiteit en gezondheid en de individuele groei en ontwikkeling. Een kind moet onder alle omstandigheden, maar vooral als het ziek is, voldoende eten en drinken om goed te kunnen groeien en ontwikkelen.

Ondervoeding als gevolg van ziekte kan voorkomen bij kinderen, zowel in het ziekenhuis als thuis. Terwijl deze kinderen juist een goed gewicht nodig hebben om de behandeling aan te kunnen. Sondevoeding wordt gebruikt als een kind niet voldoende kan, mag of wil eten.

Het is belangrijk om een voeding te gebruiken die voorziet in de voedingsbehoefte voor ieder kind. Daarom heeft Nutricia het Nutrini assortiment voor een optimale groei en ontwikkeling van kinderen in elke leeftijdsfase ontwikkeld.

Nutrini Peptisorb is een volledige, kant- en klare sondevoeding . Het is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 1 tot 6 jaar of met een lichaamsgewicht van 8 tot 20 kg met spijsverteringsproblemen. Deze stoornissen kunnen gerelateerd zijn aan verschillende ziekten of een behandeling zoals radio- of chemotherapie.

Nutrini Peptisorb is een dieetvoeding voor medisch gebruik en wordt door een arts of diëtist geadviseerd bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding en/of (risico op) groeiachterstand. De arts of diëtist van uw kind weet welke voeding voor uw kind de juiste is.

Gebruik van Nutrini Peptisorb 1-6 Jaar Pack

Het is moeilijk aan te geven hoe lang uw kind sondevoeding krijgt. Dit ligt vooral aan de reden waarom uw kind sondevoeding nodig heeft. Nutrini Peptisorb kunt u gebruiken in zowel het ziekenhuis als thuis.

Ingrediënten Nutrini Peptisorb 1-6 Jaar Pack

gedemineraliseerd water, dextrine-maltose, wei-eiwithydrolysaat (uit melk), plantaardige olien, zetmeel, zuurteregelaar (citroenzuur), calciumwaterstoffosfaat, trikaliumcitraat, natriumchloride, kaliumchloride, kaliumwaterstoffosfaat, cholinechloride, natrium L-ascorbaat, carenoiden (bevat soja) (beta-caroteen, luteine, lycopeen), magnesiumwaterstoffosfaat, taurine, ijzerlactaat, DL-α-tocoferolacetaat, zinksulfaat, L-carnitine, nicotinamide, retinylacetaat, kopergluconaat, D-biotine, cholecalciferol, mangaansulfaat, calcium D-pantothenaat, natriumseleniet, thiaminehydrochloride, chroomchloride, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, pteroylmonoglutaminezuur, natriumfluride kaliumjodide, fylochinon, cyanocobalamine
Nutrini Peptisorb 1-6 Jaar Pack 500 ml
€ 8,66