€ 2,18
(€ 1,09 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Nutrini 1-6 Jaar

Nutrini 1-6 Jaar
Kinderen hebben een verschillende behoefte aan voeding. Dit hangt af van de leeftijd, geslacht, activiteit, gezondheid en de individuele groei en ontwikkeling. Een kind moet onder alle omstandigheden, maar vooral als het ziek is, voldoende eten en drinken om goed te kunnen groeien en ontwikkelen.

Ondervoeding als gevolg van ziekte kan voorkomen bij kinderen, zowel in het ziekenhuis als thuis. Terwijl deze kinderen juist een goed gewicht nodig hebben om de behandeling aan te kunnen. Sondevoeding wordt gebruikt als een kind niet voldoende kan, mag of wil eten.

Het is belangrijk om een voeding te gebruiken die voorziet in de voedingsbehoefte voor ieder kind. Daarom heeft Nutricia het Nutrini assortiment voor een optimale groei en ontwikkeling van kinderen in elke leeftijdsfase ontwikkeld.

Nutrini is een volledige, kant-en-klare sondevoeding voor kinderen van 1 tot 6 jaar of met een lichaamsgewicht van 8 tot 20 kg. Nutrini is vezel-, lactose- en glutenvrij.

Nutrini is een dieetvoeding voor medisch gebruik en wordt door een arts of diëtist geadviseerd bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding en/of (risico op) groeiachterstand. De arts of diëtist van uw kind weet welke voeding voor uw kind de juiste is.

Gebruik van Nutrini 1-6 Jaar

Het is moeilijk aan te geven hoe lang uw kind sondevoeding krijgt. Dit ligt vooral aan de reden waarom uw kind sondevoeding nodig heeft. Nutrini kunt u gebruiken in zowel het ziekenhuis als thuis.

Ingrediënten Nutrini 1-6 Jaar

water, dextrine-maltose, plantaardige oliën, wei-eiwitconcentraat (uit melk), natriumcaseïnaat (uit melk), emulgator (sojalecithine), visolie, zuurteregelaar (citroenzuur), dikaliumwaterstoffosfaat, natriumchloride, tricalciumfosfaat, kaliumchloride, calciumhydroxide, kaliumcitraat, natrium L-ascorbaat, carotenoïden (bevat soja) (beta-caroteen, luteïne, lycopeen), cholinechloride, magnesiumhydroxide, kaliumhydroxide, taurine, ijzerlactaat, zinksulfaat, L-carnitine, nicotinamide, retinylacetaat, kopergluconaat, natriumseleniet, cholecalciferol, mangaansulfaat,calcium D-pantothenaat , D-biotine, thiaminehydrochloride, DL-α-tocoferylacetaat, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, pteroylmonoglutaminezuur, chroomchloride , kaliumjodide, natriumfluoride, cyanocobalamine, fyllochinon, natriummolybdaat.
Nutrini 1-6 Jaar 200 ml
€ 2,18
(€ 1,09 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Nutrini 1-6 Jaar kopen

Je kan Nutrini 1-6 Jaar van het merk Nutricia, geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Evenwichtige drink- en sondevoedingen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Evenwichtige drink- en sondevoedingen
50+ > Bijvoeding > Evenwichtige drink- en sondevoedingen