€ 20,09
€ 17,68
Bespaar 12% (€ 2,41)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Novofine Plus Naalden 32g 4mm

NovoFine® Plus 32G is een 4 mm naald met een dunne, conische naaldpunt. Hierdoor zijn injecties minder voelbaar.  Daarbij is het injectiecomfort behouden, aangezien de binnendiameter groot blijft door gebruik van de "extra dunne wand (etw)" techniek.
 

Indicatie

NovoFine® naalden zijn ontwikkeld voor gebruik in combinatie met toedieningssystemen van Novo Nordisk en bestemd voor éénmalig gebruik.
 
€ 20,09
€ 17,68

Laatste reviews en ervaringen met Novofine plus naalden 32g 4mm

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Naalden goedkoper dan elders en gebruiksvriendelijk, ze doen minder pijn. Ze zijn ergonomisch. Minder pijnlijk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Novofine naaldjes van 4mm worden bij ons gebruikt gebruikt door onze zoon om zijn langwerkende insuline mee in te spuiten.Dat gebeurd s'avonds en werkt 24 uur.Dit inspuiten moet in zijn bovenbeen en omdat hij niet zo 'n dikke benen heeft,heeft hij daar een kort naaldje voor nodig.Geweldig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige verpakking. Fijne naald , voor extra comfortabel spuiten. Minder problemen met nabloeden. Enkel af en toe een bloeduitstorting(blauwe plek). Aan te raden dus.

Novofine Plus Naalden 32g 4mm kopen

Je kan Novofine Plus Naalden 32g 4mm van het merk Novo Nordisk Pharma, geproduceerd door NOVO NORDISK PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Spuiten en Naalden