Mollelast 8cm x 4m 14412 1 stuk

€ 1,01
€ 0,88
Bespaar 13% (€ 0,13)

Omschrijving van Mollelast 8cm x 4m 14412

Aangenaam gripvast en zeer elastisch voor alle soorten fixatieverband: Mollelast voegt zich met weinig plooien naar het lichaam en fixeert betrouwbaar zonder insnoeren, vooral bij conische lichaamsdelen en rond gewrichten. De elastische fixatiezwachtel is een zwachtel die vooral ter fixatie van wondbedekking en -verband wordt gebruikt. Bovendien is het geschikt voor lichte compressie, vooral bij lymfologisch vinger- en teenverband. Door de bijzondere tricotage is de zwachtel in de breedte stabiel en luchtdoorlatend, ligt hij losjes in de hand en is hij aangenaam op de huid.
- elastisch in lengterichting (ca. 100%)
- luchtdoorlatend en gripvast
- plooiarm aan te leggen
- fixeert betrouwbaar, oOK bij conische lichaamsdelen en rond gewrichten
- met zelfkant
- wit

Indicatie

Elastische fixatiezwachtel
ter fixatie van lichaamsdelen
ter fixatie van verbanden
voor compressie

Ingrediënten Mollelast 8cm x 4m 14412

56% viscose, 44% polyamide.

Waarschuwing

steriliseerbaar met stoom (134 °C)
Mollelast 8cm x 4m 14412 1 stuk
€ 1,01
€ 0,88

Laatste reviews en ervaringen met Mollelast 8cm x 4m 14412

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Standaard te voorzien in je ehbo kist. Met handdoek er tussen makkelijk om ook als drukverband te gebruiken en handig bij kinderen die allergisch reageren op plakband
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed stevig verband, ideaal om een steriel gaasje of pleister op zijn plaats te houden. Ook zeer goed omdat het enigszins luchtdoorlatend is. Zal dit zeker nog opnieuw bestellen, altijd handig om standaard in het verbandkistje te hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Elastisch, goed hanteerbaar, blijft goed zitten en is zacht voor de huid. Een echte aanrader dus om bij elke wone of infuus te gebruiken! Gewoon af te plakken met tape.

Mollelast 8cm x 4m 14412 kopen

Je kan Mollelast 8cm x 4m 14412 van het merk Lohmann & Rauscher, geproduceerd door LOHMANN & RAUSCHER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Drukverbanden