€ 14,54
€ 13,81
Bespaar 5% (€ 0,73)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 4cm x 30cm

Littekenverband dat op de contactzijde is voorzien van de gepatenteerde Safelac siliconenlaag, die een positieve invloed heeft op littekenweefsel.

Gebruik van Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 4cm x 30cm

Mepiform kan toegepast worden bij de behandeling van oude en nieuwe hypertrofische en keloïde littekens. Bij gesloten wonden kan Mepiform ook preventief gebruikt worden om littekenhypertrofie of feloïdvorming te voorkomen. Belangrijk bij preventief gebruik is te wachten tot de wond geheel gesloten is. Voor een optimaal resultaat dient Mepiform bij voorkeur 24 uur per dag gedragen te worden met een minimale tijdsduur van 12 uur. De totale behandeling zal, afhankelijk van het klinische beeld 3 tot 12 maanden duren.

Hetzelfde verband wordt meerdere dagen gedragen tot het niet meer kleeft.

Het kan gedragen worden bij alle dagelijkse activiteiten.

Bij huiduitslag of irritatie dient de behandeling tijdelijk stopgezet te worden. De behandeling kan weer voortgezet worden zodra de symptomen verdwenen zijn.

Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 4cm x 30cm 1 stuk
€ 14,54
€ 13,81

Laatste reviews en ervaringen met Mepiform zelfklevend verband anti-litteken 4cm x 30cm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ongelovelijk is de werking van dit product. Na jaren gebruik van alle andere manieren zoals,pleisters,foam sleeves,zachte sokken te veel om te noemen. Nu ik de Mepiform gebruik is mijn probleem minder en meer aan neembaar. Mijn surgeon heeft mij geïntroduceerd om dit product te proberen .[niet te verkrijgen in de pharmacy] Gedurende mijn bezoek naar holland kocht ik een voorraad en helaas kon het niet naar New Zealand worden verzonden.Deze keer kwam het op tijd in mijn Hotel."Dank Farmaline" Groeten van New Zealand Robyn
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer gemakkelijk aan te brengen verband. Kan ik alle vormen en maten geknipt worden, nu reeds enkele weken gebruikt en littekens reeds verminderd, een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer prettig om te dragen. Dun en niet voelbaar. De littekens blijven mooi soepel, genezen daardoor ook mooier. Een aanrader voor bij het herstel van een operatie
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voorlopig is het nog te vroeg om te merken dat de pleister echt werkt, maar ik heb er vertrouwen in. Gemakkelijk is verschillende delen te knippen, om op kleinere littekens aan te brengen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Praktischer dan silicone verbanden. Maar het droogt zeer langzaam op en ik kan de doeltreffendheid ervan om littekens te laten verdwijnen niet beoordelen. Het is een goed alternatief voor de dagen wanneer men geen verbanden wil zetten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik draag hem nu sinds de dag waar ik het kon gebruiken en ja je moet er wat voorzichtig mee omgaan, sporten, sauna om alles ermee te kunnen doen. Daar ik het 6 maanden het moet gebruiken om het litteken te verzorgen, heb ik er nog meer besteld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Exact het product dat ik zocht. Kwam snel aan en was heel goed en discreet verpakt. De website was makkelijk te gebruiken en heeft een groot gamma van producten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  fijne pleisters en mijn litteken ziet er super goed uit. Je kunt er ongeveer 6 dagen mee doen. Voor het douchen moet de pleister eraf en daarna plak je het er weer op. (als je dat 1a2 keer doet blijft de pleister goed zitten)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De pleister is gewoonweg super. Ben echt onder de indruk van de werking. Het leuke is, dat je ze hier ook apart kunt krijgen.

Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 4cm x 30cm kopen

Je kan Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 4cm x 30cm van het merk Molnlycke Health Care, geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Littekenverzorging