€ 84,32
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 10cm x 18cm

Littekenverband dat op de contactzijde is voorzien van de gepatenteerde Safelac siliconenlaag, die een positieve invloed heeft op littekenweefsel.

Gebruik van Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 10cm x 18cm

Mepiform kan toegepast worden bij de behandeling van oude en nieuwe hypertrofische en keloïde littekens. Bij gesloten wonden kan Mepiform ook preventief gebruikt worden om littekenhypertrofie of feloïdvorming te voorkomen. Belangrijk bij preventief gebruik is te wachten tot de wond geheel gesloten is. Voor een optimaal resultaat dient Mepiform bij voorkeur 24 uur per dag gedragen te worden met een minimale tijdsduur van 12 uur. De totale behandeling zal, afhankelijk van het klinische beeld 3 tot 12 maanden duren.

Hetzelfde verband wordt meerdere dagen gedragen tot het niet meer kleeft.

Het kan gedragen worden bij alle dagelijkse activiteiten.

Bij huiduitslag of irritatie dient de behandeling tijdelijk stopgezet te worden. De behandeling kan weer voortgezet worden zodra de symptomen verdwenen zijn.
Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 10cm x 18cm 5 stuks
€ 84,32

Laatste reviews en ervaringen met Mepiform zelfklevend verband anti-litteken 10cm x 18cm

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden met mijn bestelling.De klantenservice is heel vriendelijk. Mijn vraag wordt snel gereageerd. Het verband is heel gebruikvriendelijk. Mijn lichtteken is verminderd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt en het is zeer gemakkelijk om te gebruiken. Ik geef een 4, omdat voor mijn aandoening de grootte van het verband niet geweldig is. Ik heb nooit uitslag gehad van dit verband. Ik gebruik dit nu al voor meer dan 6 maanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snel in gebruik, al na de eerste weken is er een verbetering te zien. De littekens worden zachter en beginnen te verbleken

Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 10cm x 18cm kopen

Je kan Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 10cm x 18cm van het merk Molnlycke Health Care, geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Littekenverzorging