Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 10cm x 18cm 1 stuk

€ 16,86
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 10cm x 18cm

Littekenverband dat op de contactzijde is voorzien van de gepatenteerde Safelac siliconenlaag, die een positieve invloed heeft op littekenweefsel.

Gebruik van Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 10cm x 18cm

Mepiform kan toegepast worden bij de behandeling van oude en nieuwe hypertrofische en keloïde littekens. Bij gesloten wonden kan Mepiform ook preventief gebruikt worden om littekenhypertrofie of feloïdvorming te voorkomen. Belangrijk bij preventief gebruik is te wachten tot de wond geheel gesloten is. Voor een optimaal resultaat dient Mepiform bij voorkeur 24 uur per dag gedragen te worden met een minimale tijdsduur van 12 uur. De totale behandeling zal, afhankelijk van het klinische beeld 3 tot 12 maanden duren.

Hetzelfde verband wordt meerdere dagen gedragen tot het niet meer kleeft.

Het kan gedragen worden bij alle dagelijkse activiteiten.

Bij huiduitslag of irritatie dient de behandeling tijdelijk stopgezet te worden. De behandeling kan weer voortgezet worden zodra de symptomen verdwenen zijn.

Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 10cm x 18cm 1 stuk
€ 16,86

Laatste reviews en ervaringen met Mepiform zelfklevend verband anti-litteken 10cm x 18cm

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product pas sinds 2 weken, en ik heb al vooruitgang gemerkt in mijn Keloid littekens. Het is te vroeg om nog een betere beoordeling te geven, en daarom heb ik gekozen voor een 3. Hoewel ik al gedurende 12 jaar ondraaglijke pijn heb, geeft de verbetering door dit product mij hoop voor de toekomst. Elk verband heeft gedurende een week gehouden, maar het moet wel goed onderhouden worden. Ik verwacht dat elk verband nog gedurende een week blijft, waardoor mij totale kost van mijn behandeling daalt, en veel minder wordt dan ik eerst dacht. Het product kwam 2 dagen na mijn bestelling aan, en mijn volgend bestelling zal zeker bij farmaline zijn!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het zelfklevende verband heeft mij goed geholpen. Ik heb het niet om een litteken te genezen maar om een lymfdrainage na mijn tussenwervelschijfproblemen te ondersteunen. Ik vind dat Mepiform hierbij heel goed geholpen heeft.

Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 10cm x 18cm kopen

Je kan Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 10cm x 18cm van het merk Molnlycke Health Care, geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Littekenverzorging