€ 2,62
€ 2,31
Bespaar 12% (€ 0,31)

Omschrijving van Medidose Pillendoos 1 Dag Zakmodel

Pillendoos 1 dag.
4 vakken.
Ochtend, Middag, Avond en Nacht.

2-talen: Nederlands en Frans
Medidose Pillendoos 1 Dag Zakmodel 1 stuk
€ 2,62
€ 2,31

Laatste reviews en ervaringen met Medidose pillendoos 1 dag zakmodel

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit pillendoosje gekocht ter vervanging van een gelijkaardig model. Transparantie en duidelijke vermelding van dagindeling zijn een pluspunt, maar persoonlijk ben ik er niet echt tevreden over. Het is vrij groot om als 'zakmodel' door te gaan. Uiteraard is dat persoonlijk en hangt het af van het aantal pillen die je per vakje wilt opbergen. Als sluiting is er bovenaan een schuifsysteem dat vrij stroef werkt. Niet zo handig voor bijvoorbeeld mensen waarbij de fijne motoriek niet optimaal is. Zelf voeg ik bij een volgende bestelling een ander model toe om te proberen. Voor de prijs kan je het niet laten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Medidose Pillendoos 1 Dag Zakmodel is een pillendoosje met 4vakken, het is van plastiek en er staat zowel in het nederlands als in het frans de momenten op dat je Uw pillen moet nemen. Ik had dit doosje besteld omdat mijn vorig doosje is stuk gegaan. Het neemt niet veel plaats in, je kan het gewoon in je handtas steken en zo meenemen, dan heb je altijd je medicatie op zak.

Medidose Pillendoos 1 Dag Zakmodel kopen

Je kan Medidose Pillendoos 1 Dag Zakmodel van het merk Medidose, geproduceerd door ALPHAMEGA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pillendozen