Hartmann Medicomp Kompres 4 Lagen 5 x 5cm 421821 100 St

€ 1,39
€ 1,18
Bespaar 15% (€ 0,21)
Op voorraad
Promotie -15% korting geldig t.e.m. 30/04/2017

Omschrijving van Hartmann Medicomp Kompres 4 Lagen 5 x 5cm 421821

Nonwoven kompressen met gaasstructuur uit viscose en polyester draden; vrij van bindmiddelen en optische bleekmiddelen; praktisch geschikt en hierdoor gemakkelijk uitneembaar.

Indicatie

Voor algemene wondverzorging; als depper en als kompres bij ambulante en klinische ingrepen.
Hartmann Medicomp Kompres 4 Lagen 5 x 5cm 421821 100 St
€ 1,39
€ 1,18

Laatste reviews en ervaringen met Hartmann medicomp kompres 4 lagen 5 x 5cm 421821

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handige kleine kompressen, functioneel om mee te nemen, hoeven niet afgeknipt te worden en je kan er toch hele wonde mee verzorgen. Bovendien niet zo duur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in gebruik voor ontsmetting kleine wondjes en zelfs voor reinigen van bepaalde huidoppervlakken. Goede prijs. Pluist niet . De 4 lagen zijn stevig genoeg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede compresjes. Ik vind deze verpakking handiger dan de compresjes die per 2 in aparte zakjes verpakt worden. Wij gebruiken de compressen om de oogjes van onze baby te reinigen met fysiologisch serum.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het artikel beantwoordt volledig aan mijn verwachtingen. proficiat met de functionele verpakking van mijn bestelling : Een doos zonder lucht. Ik krijg van andere online shops dikwijls veel te grote dozen navenant de inhoud ervan
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb jammer genoeg niet veel goed over deze compressrn te vertellen. Ik vind persoonlijk dat ze niets opnemen. Als de compressen nat worden door bijvoorbeeld ontsmetting, dan is ht compresje een vodje. Heel slap en niets meer mee aan te vangen. ze zijn wel zachter dan de meeste compressen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gaasjes gebruik ik altijd voor het reinigen van de ogen. Veel beter dan wattenschijfje of tissue. Dit product gebruik ik op aanraden ven de oogarts.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handig om in huis te hebben. Zowel voor het ontsmetten van wondjes als het reinigen van oogjes. Voelt zacht aan en vezelt niet uit. Ze zouden wel een beetje groter mogen zijn.

Hartmann Medicomp Kompres 4 Lagen 5 x 5cm 421821 kopen

Je kan Hartmann Medicomp Kompres 4 Lagen 5 x 5cm 421821 van het merk Hartmann, geproduceerd door PAUL HARTMANN, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Kompressen > Niet-steriele Kompressen
EHBO & Thuiszorg > Verbanden